Sonos Ace reprezintă mult-așteptatul debut al companiei pe piața căștilor audio

22.05.2024
Sonos Ace reprezintă mult-așteptatul debut al companiei pe piața căștilor audio
Foto: Sonos

Sonos este pe cale să lanseze primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult-așteptată a brand-ului în această zonă de produse. În calitate de inovator de top în domeniul sunetului, Sonos folosește acum renumita sa expertiză audio și de design pentru a transforma experiența de audiție la căști. Ace sunt căști premium over-the-ear Bluetooth, ce dispun de un extraordinar sunet spațial fără pierderi, de funcția Active Noise Cancellation (ANC) și de modul Aware, precum și de ceea ce Sonos descrie drept “cea mai precisă și imersivă experiență home theater posibilă”, cu ajutorul noii tehnologii proprietare TrueCinema.

Căștile Sonos sunt aici! Fanii ne-au cerut de ani de zile să aducem experiența Sonos pe căști – și știam că prima noastră incursiune în această categorie trebuie să fie cu un produs cu adevărat inovator și cu o experiență sonoră cu care numele Sonos a devenit sinonim. Sonos Ace valorifică tot ceea ce am învățat de-a lungul a două decenii ca lider audio pentru a oferi un sunet uimitor, design elegant și confort de lungă durată uneia dintre cele mai mari și mai populare categorii audio din întreaga lume.

– Patrick Spence, CEO Sonos.

Sonos Ace
Foto: Sonos

Sunet superior la nivel personal

Descrise ca fiind „realizate prin artă și reglate cu măiestrie”, căștile Sonos Ace își propun să depășească așteptările cu o serie de caracteristici tipice pentru Sonos.

  • Descoperiți rafinamentul unui sunet de înaltă fidelitate: Bucurați-vă de fiecare secundă a melodiei preferate, a podcast-ului sau a apelului telefonic, datorită celor două drivere personalizate ale căștilor Sonos Ace, care redau fiecare frecvență cu precizie și claritate impecabile.
  • Experiență cinematografică personală: Sonos Ace permite utilizatorilor să se bucure de o experiență home theater cu sunet surround, oferind în același timp liniște în întreaga locuință. Utilizatorii pot schimba instant sunetul TV de la un soundbar Sonos compatibil cu Sonos Ace, totul printr-o simplă atingere a unui buton. Sunetul spațial cu Dolby Atmos îi învăluie pe utilizatori într-un sunet dramatic de detaliat din toate diecțiile, iar urmărirea dinamică a capului îi menține centrați în acțiune, chiar dacă trebuie să ajungă la bolul cu gustări. Pe parcursul acestui an se va lansa noua tehnologie TrueCinema de la Sonos, care va cartografia cu precizie spațiul utilizatorilor și va reda un sistem complet de sunet surround pentru o experiență de audiție atât de realistă încât vor uita că poartă căști.
  • Porniți sau opriți lumea: Utilizatorii pot face ca experiența de audiție să fie și mai personală cu ajutorul funcției Active Noise Cancellation (ANC) sau prin activarea modului Aware atunci când își doresc să fie la curent cu ceea ce se întâmplă în jur, cum ar fi atunci când sunt pe stradă ori la birou.
  • Autonomie de o zi și încărcare extrem de rapidă: Fie că doresc să asculte conținutul preferat sau să aibă apeluri telefonice de până la 30 de ore, utilizatorii o pot face datorită duratei de viață extistense a bateriei, eficientă din punct de vedere energetic. Încărcarea utra-rapidă îi asigură pe utilizatori că nu vor pierde niciun ritm – aceștia pot obține trei ore de autonomie cu o încărcare rapidă de numai trei minute cu ajutorul cablului USB-C inclus.
Sonos Ace
Foto: Sonos

Sonos Ace reprezintă ambiția noastră de a crea experiențe sonore emoționante, adaptate momentelor pe care le trăim. Este un capitol nou și interesant în proiectarea experienței de ascultare personală. Cu fidelitate față de moștenirea Sonos de produse premium, fiecare detaliu individual al căștilor Sonos Ace a fost realizat cu măiestrie, proiectat personalizat și reglat de către cei mai mari experți din lume în domeniul sunetului, totul pentru a oferi utilizatorilor o experiență de ascultare diferită de oricare alta.

– Maxime Bouvat-Merlin, Sonos Chief Product Officer.

Design elegant și confort de lungă durată

Sonos Ace au fost proiectate să arate și să se simtă la fel de bine precum sună. Profilul distinctiv și subțire îmbină frumos accentele metalice cu un finisaj mat elegant, completând orice stil, indiferent de cât de rapid evoluează tentindețele.

  • Confort deplin: Căștile Sonos Ace sunt realizate din materiale ușoare, de calitate superioară, asigurând o potrivire lejeră și confortabilă, care se mulează ușor pe cap. Interiorul este realizat din spumă cu memorie și acoperit cu piele vegană, în timp ce banda de fixare pe cap personalizată și pernuțele pentru urechi creează o etanșare acustică perfectă fără a se prinde de păr.
  • Design intuitiv: Purtarea și depozitarea căștilor Sonos Ace este simplă și comodă – culorile contrastante din interior indică subtil direcția corectă pentru a le așeza, iar butoanele tactile atent poziționate facilitează utilizarea în timpul purtării. După încheierea sesiunii de ascultare, utilizatorii le pot depozita ușor, datorită design-ului pliabil, care se potrivește perfect în husa de călătorie.
  • Realizate în mod responsabil: Sonos Ace sunt concepute pentru durabilitate și sunt create pentru utilizare zilnică. Acestea sunt echipate cu pernuțe de ureche interschimbabile, materiale circulare care ne-au permis celor de la Sonos să folosească cu 17% mai puțin plastic virgin și o husă de călătorie realizată din pâslă reciclată în proporție de 75% din sticle de plastic. Proiectate pentru a stimula eficiența energetică, detectarea momentelor când căștile sunt îndepărtate de pe urechi pune muzica automat pe pauză, reducând necesitatea încărcării frecvente.
Sonos Ace
Foto: Sonos

Căștile Sonos Ace vor fi disponibile la nivel global începând cu 5 iunie 2024, în opțiunile de culoare Negru și Soft White, la prețul de 2499 lei.

Sursa: Sonos

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult