Sony va lansa PlayStation VR – cât costă şi ce oferă noul headset VR pentru consola PS4

16.03.2016
Sony va lansa PlayStation VR - cât costă şi ce oferă noul headset VR pentru consola PS4

În cadrul unei conferinţe de presă organizată cu ocazia GDC 2016, Sony a dezvăluit noi detalii legate de PlayStation VR: preţul şi perioada de lansare a headset-ului de realitate virtuală pentru consola PlayStation 4.

Potrivit Sony, până la sfârşitul acestui an vor exista deja mai mult de 50 de jocuri pentru PlayStation VR, însă nu oricine le va putea încerca.

Astfel, cei care abia aşteaptă să se bucure de VR, dar nu au la dispoziţie fondurile necesare pentru un PC performant şi un headset premium (Oculus Rift sau HTC Vive), vor fi nevoiţi să mai aştepte aproximativ jumătate de an, sau mai mult dacă se întâmplă să locuieşti într-una din ţările care nu a fost inclusă în primul val de lansări (citeşte mai departe materialul publicat pe Go4games).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult