Sony Xperia Ear, primul dintr-o nouă serie de accesorii wireless inteligente

22.02.2016

Sony continuă diversificarea gamei de produse Xperia cu o nouă serie de accesorii smart, menite să asiste utilizatorii de telefoane cu Android în activităţile de zi cu zi.

Mai mult decât o simplă cască bluetooth, Xperia Ear ia rolul unui asistent cu comandă vocală, funcţionând ca o extensie pentru telefonul mobil aflat în buzunar. Astfel, în timpul când nu sunt preluate apeluri telefonice, Xperia Ear poate furniza utilizatorului informaţii utile cum ar fi datele despre starea vremii, ştiri de ultimă oră şi alerte privind evenimentele fixate în calendar. Tot cu ajutorul tehnologiilor Sony pentru sintetizare vocală, headset-ul poate răspunde la comenzi verbale, permiţând accesarea funcţiilor de bază ale telefonului mobil, trimiterea de mesaje text către contactele din agendă, căutarea de informaţii pe internet, etc.

Livrat în propria cutiuţă pentru transport, prevăzută cu acumulator pentru încărcarea bateriei, Sony Xperia Ear este suficient de compact şi confortabil pentru a fi folosit de-a lungul întregii zile. Momentan fără un preţ oficial, accesoriul Xperia Ear va putea comandat începând cu această vară.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult