Storm Remi Mirror, excelenţă britanică

22.08.2007
Storm Remi Mirror, excelenţă britanică

Ceasurile futuristice nu m-au impresionat niciodată, şi cu atât mai puţin cele cu aspect ciudat, diferit de cel „oldie but goldie” al ceasurilor clasice, precum Big Bang-ul de la Hublot.

Storm Remi MirrorStorm Remi Mirror este însă o excepţie. Oferit în ediţie limitată (2500 bucăţi) şi provenind din inima Imperiului Britanic, Londra, ceasul impresionează cu aspectul său rece, specific insulalilor. Aceasta datorită „costumului” realizat integral din oţel şlefuit, la fel ca şi meacanismul interior, ce transformă Remi Mirror-ul într-ul fel de lord al ceasurilor de mână.

Ora exactă este uşor de descifrat, orele şi minutele fiind afişate pe două inele concentrice, parţial ascunse, după cum se poate observa din imagini. Pentru precizie, orologiul afişează şi secundele, cu ajutorul celor 6 orificii colorate din mijlocul cadranului. Întregul mecanism este protejat contra şocurilor şi zgârieturilor de o faţă din sticlă minerală ultra rezistentă.

Deşi model exclusivist, Storm Remi Mirror este disponibil pe site-ul producătorului în diverse culori la un preţ de doar £113 (în jur de 200 euro). Aşadar, comandaţi-l repede, pentru că stocul se va epuiza rapid cu siguranţă.

Storm Remi Mirror

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News