TomTom adaugă funcţie automată de corecţie a culorilor pentru camerele video de acţiune folosite în scufundări

08.06.2016

Una din principalele probleme de care se lovesc amatorii de scufundări dornici să imortalizeze în imagini aventurile avute este dificultatea recreerii coloritului natural, aşa cum vedem în filmările realizate de profesionişti.

Una dintre variante este achiziţionarea unor filtre de culoare separate, de ataşat la obiectivul camerei foto, sau aplicarea unor corecţii prin software-ul de editare. În ambele cazuri vorbim despre costuri suplimentare, timp pierdut şi rezultate mai mult sau mai puţin reuşite. Alternativa propusă de TomTom este automatizarea acestui proces, astfel încât să nu mai fie necesare intervenţii suplimentare din partea utilizatorului.

Deşi mai puţin avansată decât un GoPro sau produsele similare oferite de Sony, TomTom Bandit capătă un atu important în faţa principalilor competitori, utilizatorii primind noua funcţie de corecţie a culorilor printr-o simplă actualizare software.

Camera video TomTom Bandit este disponibilă la un cost de 399 dolari, preţ similar modelului HERO4 Black de la GoPro.

O femeie a ajuns cu maşina într-un lac din cauza unei erori a dispozitivului GPS

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult