Top șase cele mai bune brățări fitness în 2021

02.07.2021
Top șase cele mai bune brățări fitness în 2021

Am clasificat cele mai bune brățări fitness pentru alergare, înot și toate activitățile ce pot fi urmărite cu ajutorul lor. Acestea sunt cele mai bune dispozitive de urmărire a activității de cumpărat în 2021.

1. Brățară fitness Fitbit Charge 4

Charge 4 este cu ușurință cel mai bun tracker Fitbit complet. Acoperă toate elementele de bază – pași, distanță, calorii arse, activitate orară, scări urcate, ritm cardiac, înot și urmărirea avansată a somnului – ca să nu mai vorbim că are și cele mai multe caracteristici de exerciții de top, inclusiv minutele din zona activă.

Da, îi lipsește ecranul color mai mare pe care îl obții cu un ceas inteligent, plus stocarea muzicii în tracker, dar cu GPS-ul încorporat și noile măsurători de sănătate, aproape ajunge la nivelul ceasului inteligent Versa 3 mai scump.

Alege Charge 4 dacă poți trăi cu ecranul mai mic, monocrom și cu lipsa asistenților vocali.

2. Brățară fitness Versa 2

Deși există Versa 3, care repară cea mai mare omisiune a predecesorului său Versa 2, adăugarea GPS-ului integrat, acesta nu este un upgrade atât de mare, parțial pentru că Versa 2 era deja o brățară fitness foarte bună.

Ca atare, vom opta în continuare pentru Versa 2 în urma monitorizării sale din 2020.

Acesta acoperă toate aspectele unui ceas de sănătate și fitness: măsurarea pașilor, ritmul cardiac, distanța, caloriile arse, scările urcate, minute active, activitate orară și somn. Oferă notificări pe ecran de pe telefon, alarme silențioase, niveluri de fitness cardio, antrenament și alte moduri de exerciții – cum ar fi înot și greutăți – funcții de urmărire a sănătății feminine și de wellness, plus controale muzicale și chiar asistent vocal Alexa Amazon.

De asemenea, bate Versa Lite mai ieftin, deoarece se mândrește cu un ecran mai bun, antrenamente pe ecran, un altimetru pentru a urmări scările urcate, stocarea muzicii, funcționalitatea Spotify și Alexa.

3. Brățară fitness Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi impresionează încă o dată cu o brățară fitness ieftină. Mi Band 5 nu este doar accesibilă, ci include și o serie de caracteristici esențiale, de la numărarea pașilor și monitorizarea ritmului cardiac până la urmărirea somnului și notificările aplicațiilor.

Dacă deții Mi Band 4, vei face upgrade doar pentru noul sistem de încărcare – nu mai este necesar să scoți tracker-ul din banda sa.

De asemenea, nou în această versiune este un ecran AMOLED mai mare și mai luminos, noi moduri sportive și funcții de urmărire – inclusiv cicluri menstruale și stres – plus un sistem de notare PAI pentru sănătate.

4. Brățară fitness Fitbit Sense

Fitbit Sense adaugă o mulțime de noi caracteristici de sănătate la vârful gamei Fitbit. L-ai putea numi ceasul inteligent al ipohondricului, este atât de plin de semne de avertizare, fiind multe lucruri care te vor ajuta să găsești probleme grave de sănătate pe care vei avea șansa să le îmbunătățești.

Pentru urmărirea generală a sănătății fizice și mentale, Sense de la Fitbit pe face pe toate, cu condiția să poți accepta prețul ridicat.

5. Brățară fitness Withings Move ECG

Când vine vorba de design, Withings Move ECG este atât de clasic și simplu încât ar putea trece ca un ceas de zi cu zi. În ceea ce privește urmărirea fitnessului, aplicația însoțitoare Health Mate face aproape tot ce ai nevoie și mai mult, în timp ce este susținută științific.

Dacă pur și simplu ești îndrăgostit de designul clasic al ceasului Withings Move – dar dorești puțin mai mult – aceasta este brățara de purtat pentru tine.

6. Brățară fitness Honor Band 6

Cel mai recent tracker de fitness al Honor vine cu un ecran AMOLED de 1,47 inci, cu rezistență la apă de 5 ATM, o durată de viață excelentă a bateriei și multe altele.

Subminează rivalii echivalenți de la Honor și Fitbit ca preț și scade cu adevărat în clasament doar din cauza numărului de activități pe care le poate urmări, cu zece moduri de antrenament dedicate. Promisiunea duratei de viață a bateriei de 14 zile este reală.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult