TP-LINK a lansat o priză inteligentă şi o boxă portabilă

20.04.2016
TP-LINK a lansat o priză inteligentă şi o boxă portabilă

TP-LINK este unul dintre cei mai mari producători de dispozitive de reţelistică din lume, însă compania caută întotdeauna să îşi lărgească orizonturile. Compania a anunţat că intră pe piaţa de dispozitive inteligente, primele sale produse din afara reţelisticii fiind o priza cu control de la distanţă HS110 şi boxa wireless portabilă Bluetooth Groovi Ripple. Ambele au fost deja livrate către magazinele din România şi vin la preţuri accesibile.

Priza inteligentă HS110 de la TP-LINK este foarte utilă pentru cei care uită şi îşi scoată dispozitivele din priză atunci când pleacă de acasă pentru perioade mai lungi, sau pentru situaţii în care nu există certitudinea că electrocasnicele cu risc de incendiu au fost oprite înainte de a pleca de acasă. Aceasta oferă control de la distanţă prin intermediul aplicaţiei Kasa, oferind diverse opţiuni de utilizare. Poţi opri sau porni curentul către priză, poţi seta un mod „away”, care porneşte si opreşte curentul la interval prestabilit pentru a oferi senzaţia că este cineva acasă (o funcţie utilă pentru a proteja împotriva spargerilor de locuinţe) şi permite monitorizarea consumului de energie. Pe lângă aplicaţia Kasa, HS110 poate fi controlat şi prin intermediul dispozitivului Amazon Echo, bazat pe comenzi vocale.

Groovi Ripple este însă o boxă portabilă de dimensiuni mici, care poate fi stocată într-un buzunar mai mare sau într orice geantă. Aceasta beneficiază de difuzoare cu putere de 4W şi tehnologia RealSound, oferind 4 ore de autonomie, graţie acumulatorului de 750 mAh.  Încărcarea se face folosind orice mufă micro-USB, iar timpul de încărcare este de aproximativ două ore. Conectarea la dispozitive se face prin Bluetooth 4.0, care în teorie poate funcţiona la distanţă de 20 de metri de sursă.

Ambele dispozitive noi de la TP-LINK pot fi comandate chiar acum de pe site-urile magazinelor de profil din România, priza HS110 fiind listată la 149 de lei, iar boxa Groovi Ripple la 199 de lei. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video