Ultima creaţie Jacuzzi – Pininfarina: Omega

Ultima creaţie Jacuzzi – Pininfarina: Omega

Se spune, de multe ori, dacă toaleta unui bar este luxoasă, atunci barul este asemenea. Această vorbă putem să o considerăm valabilă şi pentru o locuinţă. Pai, daca tot ai muncit toată viaţa “din greu”, mai mult sau mai puţin cinstit, meriţi şi tu o super cabină de duş cu hidromasaj, să-ţi relaxezi muşchii obosiţi. Vrei ceva special, aruncă o privire la linia de lux a companiei Jacuzzi – Morphosis. Ultimul produs din aceasta gamă este Omega.

Jacuzzi Morphosis Omega Concepută de către faimoasa companie Pininfarina, cabina Morphosis Omega nu iţi va asigura doar igiena şi relaxarea mult dorită, ci şi o senzaţie asemănătoare cu descoperirea Americii. Principalele părţi responsabile de fericirea ta sunt generatorul de aburi ultimul răcnet, banca ergonomică Teak şi cele patru jeturi pentru hidromasaj. Confortul este maxim, mai ales când stai aşezat. Chiar şi în picioare, sprijint de uşă, este foarte comod, datorită construcţiei ergonomice. Cabina este disponibilă în două variante: transparentă sau opacă.

Cei care sunteti interesaţi de Omega, grabiţi-vă să vă faceţi rezervare, deoarece nu vor fi produse prea multe exemplare. Ele vor fi disponibile începând cu iunie 2007, la un preţ de 20.000 Euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News