Ultimate Ears 700 – sunetul perfect de la Logitech

Ultimate Ears 700 – sunetul perfect de la Logitech

Logitech propune melomanilor şi artiştilor un set de căşti cu adevărat remarcabile. Căştile profesionale Ultimate Ears 700 izolează sunetul de zgomotele venite din exterior şi îţi oferă o calitate audio sinonimă cu perfecţiunea. Dovada – acest produs fabricat manual este utilizat de aproximativ 75% din artiştii de pe mapamond.

Ultimate Ears 700De renumele pe care îl poartă Ultimate Ears în a crea monitoare in-ear pentru starurile rock beneficiază acum şi oamenii care iubesc muzica adevărată,” a precizat Philippe Depallens, vice preşedinte şi manager general al diviziei Ultimate Ears în cadrul Logitech. “După conceperea a mii de monitoare in-ear pentru profesionişti, am folosit toată experienţa noastră pentru ca Ultimate Ears 700 să ofere un sunet de invidiat.

Căştile Ultimate Ears 700 includ o serie de pernuţe de diferite mărimi aşa că o poţi alege pe cea care ţi se potriveşte. Există pernuţe din silicon de dimenisune mică, medie şi mare dar poţi folosi de asemenea bureţii Comply pentru confort optim. În momentul în care ai căştile în urechi, fii sigur că zgomotul va fi redus cu până la 26 de decibeli.

Setul de căşti Ultimate Ears 700 va fi disponibil în Europa începând cu luna aprilie la un preţ recomandat de 179 Euro.

Ultimate Ears produce dispozitive audio care redau muzica exact aşa cum ar trebui ea ascultată. Divizie a Logitech International, Ultimate Ears este furnizorul principal de monitoare de ureche in-ear pentru muzicienii profesionişti şi un producător de renume de căşti premium pe piaţa de dispozitive electronice de larg consum.

Ultimate Ears 700

Urmărește Go4IT.ro pe Google News