Ultimate Ears introduce PartyUp, funcţia care conectează rapid peste 50 de boxe Ultimate Ears

06.10.2016
Ultimate Ears introduce PartyUp, funcţia care conectează rapid peste 50 de boxe Ultimate Ears

Boxele portabile Ultimate Ears dispun acum de o nouă funcţie care permite conectarea wireless a unui număr de peste 50 de boxe UE în doar câteva secunde, utilizatorii putând organiza veritabile petreceri ad-hoc redând simultan muzica preferată.

Prin adăugarea funcţiei PartyUp, oricine poate crea o reţea mixtă de boxe UE BOOM, UE BOOM 2 şi UE MEGABOOM, pentru a se bucura de muzică acolo unde orice alt sistem audio nu poate ajunge.

“Muzica reuşeşte să conecteze oamenii în moduri extraordinare. Acum, când utilizatorii noştri se întâlnesc cu prietenii lor îşi pot conecta fără nici o problemă boxele fără să mai existe o limitare. Indiferent că petrecăreţii se află pe acoperişul unei clădiri fără acces la o priză electrică sau că 50 de prieteni plutesc pe apele unui râu fără a avea un loc uscat în împrejurimi, PartyUp permite organizarea unei petreceri în doar câteva secunde”, a declarat Charlotte Johs, general manager Ultimate Ears.

Ultimate Ears este singurul producător de boxe wireless Bluetooth care oferă posibilitatea împerecherii unui număr de peste 50 de boxe, redând muzică simultan în excursiile de familie sau weekendurile petrecute alături de prieteni. Cu aplicaţiile UE BOOM şi UE MEGABOOM, deja upgradate, orice utilizator poate să selecteze boxele disponibile pentru a da drumul petrecerii în doar câteva secunde.  Aşadar, petrecerea creşte pe măsură ce tot mai mulţi prieteni se conectează, facilitând astfel condiţiile pentru un sunet şi mai tare.

Disponibilitate

Funcţia PartyUp este disponibilă prin intermediul magazinelor de aplicaţii iOS şi Android. Această îmbunătăţire gratuită a aplicaţiei mobile este valabilă pentru modelele de boxe UE BOOM, UE BOOM 2 şi UE MEGABOOM prin intermediul aplicaţiilor UE BOOM şi UE MEGABOOM.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult