Urbanista Los Angeles este un set de căști wireless cu autonomie nelimitată a bateriei

18.04.2021
Urbanista Los Angeles este un set de căști wireless cu autonomie nelimitată a bateriei

Urbanista Los Angeles este un set de căști wireless de tip over-the-ear, gândit în primul rând ca accesoriu de fashion în deplasările în oraș. Principala diferență față alte produse cu aspect similar este cadrul prevăzut cu un tip de celule fotovoltaice flexibile numit Powerfoyle.

Intenționat în primul rând pentru utilizatori cu stil de viață activ, care petrec mult timp în aer liber, accesoriul creat producătorul suedez Exeger este foarte ușor și flexibil, putând fi conectat la orice telefon bluetooth.

Alimentate de la soare, căștile Urbanista Los Angeles se pot încărca într-o oră petrecută afară cât pentru 3 ore de redare audio continuă. Iar în ce privește autonomia nelimitată promisă de producător, afirmația se bazează pe un scenariu de folosire pe timpul zilei, care ar trebui să se încheie nu mai târziu de ora 10 seara.

Chiar dacă ignorăm promisiunea autonomiei nelimitate, funcția de încărcare solară va fi cel mai utilă tocmai în momentele când suntem departe de adaptorul AC. Adaptate pentru orice situație, căștile vine echipate cu tehnologie activă de anulare a zgomotului de fundal și tastă fizică pentru declanșarea asistentului Siri sau Google Assistant.

Fără termen precis de livrare, căștile Urbanista Los Angeles vor fi disponibile cu prețul de aproximativ 200 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult