Utilizatorii care nu îşi permit noile AirPods vor trebui să plătească 49 de dolari pentru a asculta muzică în timp ce încarcă iPhone 7

Autor: Adrian Popa 08.09.2016
Utilizatorii care nu îşi permit noile AirPods vor trebui să plătească 49 de dolari pentru a asculta muzică în timp ce încarcă iPhone 7
Apple a renunţat la jack-ul audio de 3,5 mm odată cu lansarea iPhone 7. În cutie cu noile smartphone-uri, utilizatorii vor primi căşti EarPods cu conector Lightning şi un adaptor din jack audio de 3,5 mm în Lightning. Mulţi oameni s-au întrebat ce vor face cei care doresc să asculte muzică la căşti în timp ce încarcă telefonul. Asta deoarece portul Lightning este ocupat de cablul de încărcare. O soluţie o reprezintă noile căşti wireless AirPods, dar acestea sunt destul de scumpe, la preţul de 160 de dolari. 

Phil Shiller, vicepreşedintele Apple responsabil cu marketingul, i-a oferit unui utilizator de iPhone soluţia, într-un e-mail. Apple oferă un dock de încărcare pentru iPhone, care dispune de jack audio. Dispozitivul costă 49 de dolari. 

 
Totuşi, dock-ul nu rezolvă problema pentru toţi utilizatorii. Mulţi oameni ascultă muzică la căşti, în avion sau tren, în timp ce-şi încarcă telefonul de la un power bank. În acest scenariu căştile cu fir ies din discuţie, iar singurele opţiuni disponibile sunt căşti Bluetooth sau noile căşti AirPods.