Voltissimo – alimentatorul portabil care încarcă telefonul în 15 minute

Voltissimo - alimentatorul portabil care încarcă telefonul în 15 minute

Creaţie al unui producător japonez de periferice, Voltissimo este un încărcător portabil care promite să alimenteze bateria unui iPhone în doar 15 minute. Dispozitivul prevăzut cu doi conectori USB poate alimenta două dispozitive simultan şi are suficientă rezervă de energie pentru a încărca complet acumulatorul unei tablete sau smartphone.

Voltissimo - alimentatorul portabil care încarcă telefonul în 15 minute

Alimentatorul Buffalo Voltissimo este disponibil în variantă cu acumulator de 4000 mAh şi 8000 mAh – suficient pentru a încărca bateria unui iPhone de două sau patru ori. În funcţie de acumulatorul instalat, dispozitivul cântăreşte 180 sau 285 grame.

Odată descărcat, alimentatorul Voltissimo poate fi încărcat în 47 – 94 minute folosind adaptorul AC inclus în pachet, sau de la orice PC echipat cu port USB, într-o perioadă de timp ceva mai lungă .

Alimentatorul Voltissimo poate fi încărcat în 47 - 94 minute folosind adaptorul AC inclus în pachet

Din păcate viteza mare de încărcare şi capacitatea generoasă de înmagazinare a energiei vin cu un preţ pe măsură. Buffalo oferă alimentatorul Voltissimo în nuanţe alb sau negru, contra sumei de 190 dolari pentru varianta cu acumulator de 4000 mAh şi 235 dolari pentru modelul cu acumulator de 8000 mAh.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult