Xiaomi True Wireless Noise Cancelling Headphones 3 Pro și Xiaomi Watch Color 2 livrează dotări avansate la preț de buget

02.10.2021
Xiaomi True Wireless Noise Cancelling Headphones 3 Pro și Xiaomi Watch Color 2 livrează dotări avansate la preț de buget

Dezvăluit alături de noul smartphone Civi, Xiaomi True Wireless Noise Cancelling Headphones 3 Pro este un accesoriu cu nume prea lung, dar o listă interesantă de dotări la modă.

Căști True Wireless cu design in-ear, accesoriul suportă trei moduri diferite pentru funcția noise canceling și promite atenuarea cu până la 40 decibeli a zgomotelor de fundal. Totodată, acesta este primul set de căști Xiaomi cu suport pentru spațializare audio la 360°. Lista dotărilor este completată cu suport pentru codecul LHDC 4.0, folosit pentru streaming audio de înaltă calitate prin conexiunea Bluetooth 5.2, mod low-latency pentru sesiunile de gaming.

Căștile pot fi asociate cu până la două dispozitive simultan și vin într-o carcasă cu certificare IP55, pentru protecție împotriva pătrunderii de apă și praf. Autonomia promisă este de până la 27 de ore, împreună cu acumulatorul prevăzut în cutia pentru transport.

Oferite în versiuni de culoare pe alb, negru și verde, căștile Xiaomi True Wireless Noise Cancelling Headphones 3 Pro vor fi disponibile începând cu data de 9 octombrie la prețul de 109 dolari, din păcate doar în oferta magazinelor cu livrare din China.

Xiaomi Watch Color 2

Tot cu ocazia lansării Xiaomi Civi a fost prezentat și noul Xiaomi Watch Color 2, un smartwatch cu design elegant și numeroase funcții adresate pasionaților de fitness și activități în aer liber.

Xiaomi Watch Color 2

Înlocuitor pentru Mi Watch Color, noul model pune la dispoziție un ecran AMOLED de 1.43 inch cu densitate mare de afișare (326PPI) și peste 200 fețe de ceas selectabile. Accesoriul dispune de 117 moduri de sport, dintre care 19 sunt adresate practicanților sporturilor de performanță.

Lista dotărilor continuă cu receptor GPS dual-bandă, carcasă etanșă pentru practicanții de scufundări, funcție de monitorizare a pulsului și saturație de oxigen, monitorizarea somnului. Funcționalitatea de bază poate fi suplimentată prin instalarea de aplicații, folosind conexiunea Bluetooth.

Echipat cu un acumulator de 470 mAh, Xiaomi Watch Color 2 promite până la 12 zile de autonomie. Accesoriul este oferit în versiuni de culoare albă, albastru și negru, respectiv o selecție de 6 curele de diferite culori. Prețurile în oferta magazinelor cu livrare din China pornesc de la 155 dolari, la care se adaugă taxele de import și transport.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult