Digital Nation deschide înscrierile la cursurile Generatia Tech și ORIGINS 2020 – specializări în digital, programare web și full stack development

24.06.2020
Digital Nation deschide înscrierile la cursurile Generatia Tech și ORIGINS 2020 - specializări în digital, programare web și full stack development

Digital Nation, organizația românească ce lucrează la digitalizarea forței de muncă și a antreprenoriatului din România, anunță deschiderea a două noi programe de formare în competențe digitale, pentru începători de toate vârstele și pentru IT developeri juniori.

Cele două programe de pregătire digitală – Generația TECH și ORIGINS 2020 – au un format intensiv și accelerat, centrat 100% pe practică ghidată de mentori și un parcurs tip gamification. Cursurile de formare din cadrul celor două programe au o durata totală de 4 luni, se desfășoară exclusiv online după un program flexibil și necesită o implicare de minim 4 ore pe săptămână din partea cursanților. Înscrierile sunt deschise până pe 27 iulie 2020 pe https://digitalnation.ro.

Generatia Tech este un program de formare în competențe digitale, destinat începătorilor de toate vârstele cu experiență minimă în IT. Fiecare curs din programul Generația Tech are o durată de 4 luni, asigură o specializare integrală într-un skillset căutat activ pe piața muncii și are un cost total de 399 RON. Cursurile deschise momentan sunt:

  • Digital Skills: pentru cei care doresc să se familiarizeze cu instrumentele esențiale pentru un job /business digital. Cursul asigură pregătirea necesară pentru project management, folosirea documentelor electronice, vânzarea online și colaborare în regim de tele-muncă.
  • Learn To Code 1, destinat începătorilor, asigură formare în construire de website-uri, formulare statice și alte materiale de web și vânzări, prin dezvoltarea accelerată a cunoștințelor în WordPress, Bootstrap Static LP, WP Themes și PHP.
  • Learn to Code 2, destinat avansaților, asigură dezvoltare accelerată a cunoștințelor de programare în proiecte web mai complexe ce au la bază HTML, CSS, WordPress, PHP, Javascript, MySQL.

Programul ORIGINS de pregătire nivel avansat este destinat profesioniștilor din IT în căutarea unei nou skill, precum și celor interesați de reconversia profesională într-o specializare IT mai valoroasă pe piața muncii. Programul oferă cursuri intensive cu o durată totală de 4 luni în:

  • CyberSecurity AppSec – despre API-uri securizate, workflow-uri de securizare, medii de test și API-uri sigure, precum și principiile pentru cod curat, cu respectarea celor mai recente protocoale de securitate și de confidențialitate a datelor.
  • JAVA – Cursul asigură capacitatea de a dezvolta proiecte în Java, urmând și respectând specificații și cerințe de proiect complexe, prin cunoștințe aplicate de object oriented programming, rest web services, Spring Data JPA, web apps și altele.
  • Fullstack JAVASCRIPT curs de dezvoltare accelerată a cunoștințelor backend și frontend necesare dezvoltării proiectelor fullstack JS.

Programele Digital Nation se remarcă prin arhitectura proprie de învățare, care are ca obiectiv sprijinirea cursanților în a-și dezvolta un proiect de portofoliu și dobândirea unui skill valoros pe piața actuală a muncii, testat atât în nivel individual, cât și prin proiecte de grup care simulează mediul de lucru real.

Cele două noi programe își propun să formeze în competențe de IT & digital peste 2.000 de noi specialiști din toată țara până la finalul anului, care se vor alătura comunității celor 40.000+ de tineri, specialiști, antreprenori și afaceri reunite deja prin programele Generatia Tech 2019, IMM in Online și Profesor in Online demarate de Digital Nation pe plan național din 2013 până în prezent. Mai multe detalii despre curricula, program, mentori și costuri pe digitalnation.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult