Inspirație și inovație cu IQOS la GoTech World

04.11.2022
Inspirație și inovație cu IQOS la GoTech World

Cel mai mare eveniment de IT și Digital din Europa Centrală și de Est se află în plină desfășurare la Romexpo, în Pavilionul B1. Aici au loc o serie de prezentări susținute de nume celebre din aceste domenii, dar și altele conexe, pe cele 11 scene: Main Stage, E-Business & Digital Marketing, Retail & E-Commerce, IT Ops, Cybersecurity, Java, DevOps, .NET, UX/UI, Smart City și Business Transformation.

Reunite sub tema ACT NOW, discursurile celor peste 135 de speakeri internaționali și locali vizează cele mai recente trenduri, inovații și servicii tehnologice românești și internaționale aplicabile în afaceri. În plus, ele subliniază nevoia imperioasă a industriilor de a lua decizii rapide și corecte pentru a se adapta climatului de business în contexte globale sau locale imprevizibile, cu un impact major asupra activității lor. Un rol esențial în luarea acestor decizii cu repercusiuni pe termen lung îl are inovația tehnologică. Prin integrarea acesteia în activitatea lor, atât companiile, cât și oamenii de rând pot face alegeri care contribuie la conturarea viitorului lumii, precum și al comunității din care fac parte.

Pe lângă aria dedicată scenelor, participanții vor putea descoperi și zona expozițională, loc de întâlnire și relaxare între sesiuni, în care vor fi prezenți peste 130 de expozanți din varii industrii, care vor aduce în atenția publicului serviciile oferite de companiile lor.

Pentru al 7-lea an consecutiv, IQOS este partener al acestui eveniment care pune în prim-plan inovația tehnologică. Un brand pentru care inovația este esențială în dezvoltarea propriilor produse nu poate lipsi de la un astfel de eveniment. De-a lungul anilor, produsele IQOS au integrat funcționalități și tehnologii noi, care contribuie la o experiență mai plăcută a utilizatorilor, dar și la construirea unui viitor mai bun, unul fără fum și scrum. Astfel, inovația devine catalizatorul unei schimbări care definește misiunea brandului.

Cum însă inovația poate fi și distractivă, utilizatorii IQOS sunt invitați să descopere experiențe unice în spațiul amenajat special pentru ei la Romexpo.

Prin acestea, IQOS subliniază, într-o manieră diferită, importanța inovației în schimbarea pe care o poate genera pe termen lung, dar și în rolul acesteia în viața de zi cu zi, acela de a ne oferi momente relaxante și unice alături de ceilalți.

Print a drink – brațul robotic care personalizează cocktail-uri

Cei care își vor comanda cocktail-uri de la barul IQOS din zona expozițională vor avea șansa de a și le personaliza cu unul dintre modelele disponibile. Astfel, brațul robotic adus special în România pentru acest eveniment le va oferi celor prezenți o experiență diferită de cea a unui bar obișnuit – artă printată direct în pahare în format 3D. Pentru că tehnologia și inovația definesc experiența acestui eveniment.

iqos print a drink

Utilizatorii care participă la evenimentul GoTech World vor putea, astfel, să-și împărtășească impresiile după conferințele la care participă în timp ce se bucură de un cocktail special.

Device engraving – imprimanta care personalizează dispozitivele IQOS

În doar câteva minute, utilizatorii IQOS își vor putea personaliza gratuit dispozitivul cu unul dintre motivele tech propuse celor care își doresc să poarte cu ei ulterior amintirea acestor zile pline de inspirație, cunoștințe noi, networking și lecții de business importante.

iqos device engraving

Prin prezența în cadrul acestui eveniment, precum și prin produsele și experiențele inedite pe care le oferă utilizatorilor săi, IQOS continuă să mizeze pe inovație și să-i ofere un loc central în activitatea sa. La baza schimbării, a progresului și a unei comunități închegate stau experiențele împreună pe care brandul reușește să le ofere comunității IQOS în contexte diverse și neașteptate.

Participarea la GoTech World se face pe baza unui bilet de acces ce poate fi achiziționat direct de pe www.gotech.world.

Accesul în spațiul IQOS este permis exclusiv persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.  

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.  

Material susținut de IQOS.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult