Joacă poker cu prietenii de la tine acasă

19.05.2020
Joacă poker cu prietenii de la tine acasă

Ca să păstrezi legătura cu apropiații, nu e nevoie să ieșiți în oraș sau să vă vizitați. Din fericire, online-ul deschide noi posibilități, cum ar fi să te distrezi cu prietenii și să îți rotunjești în același timp și veniturile

Cea mai nouă promoție a 888poker, ”Joacă cu prietenii”, oferă un prilej excelent de întâlnire cu amicii: distractiv, plin de adrenalină și păstrând și distanțarea socială.

Considerată una dintre cele mai bune aplicații tip ”home games”, 888poker vă permite să vă creați propriul joc, cash sau turneu, și să vă invitați prietenii să jucați (chiar și pe cei care nu au încă un cont deschis).

Cum sa-ți deschizi propria sală de poker, pas cu pas


Foarte pe scurt, odată ce descărcați aplicația 888poker.ro și vă înregistrați, apăsați pe tab-ul ”Alte jocuri” din bara de instrumente de sus. De acum, aveți două opțiuni, fie să vă așezați la o masă deschisă deja de un amic, fie să vă lansați propriul joc și să vă invitați prietenii prin email să se alăture distracției. Ca administrator, veți fi încântat de toate opțiunile pe care le aveți la dispoziție: să stabiliți mizele, ora de începere a jocului, numărul de participanți, fondul de premiere și structura jocului (2nd chance, număr de rebuy-uri, cu sau fără add-on etc).

Apoi, fiecare jucător își alege un avatar – cu siguranță, simbolurile de la masă nu vor arăta ca amicii tăi din viața reală, dar măcar vei ști că în spatele lor se ascund tot vechii tăi prieteni.

 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News