Cu Gândul la Ucraina – o platformă pentru toți românii care vor să ajute

24.03.2022
Cu Gândul la Ucraina - o platformă pentru toți românii care vor să ajute

Trustul Gândul Media Network lansează Cu Gândul la Ucraina – platforma care reunește principalele inițiative și ONG-uri care sprijină activ refugiații din Ucraina sau oferă sprijin umanitar pe teritoriul Ucrainei. 

Întâmplările din ultima vreme ne-au mobilizat într-o luptă la care nu ne așteptam. Și totuși, eforturile spontane ale organizațiilor, voluntarilor și românilor, în general, nu trec neobservate, se văd și se simt. Am văzut, însă, și oameni dezorientați, oameni care vor să ajute, dar nu știu cum sau nu știu unde.

Acesta este scopul platformei Cu Gândul la Ucraina, de a oferi tuturor românilor ocazia de a se implica pentru a ajuta organizațiile care sunt prezente alături de Ucraina din 24 februarie și care au întâmpinat la graniță primele valuri de refugiați și continuă să o facă după aproape o lună.

Platforma este promovată în toate publicațiile Gândul Media Network – Gândul, ProSport, Descoperă, Go4IT, CSID, ProMotor, Cancan, Ciao, etc. – pentru a direcționa cât mai mulți dintre cititorii acestor publicații către susținerea inițiativelor listate pe CuGandulLaUcraina.ro.

AJUT ACUM este un apel către toți românii care vor să se implice donând bani, produse alimentare sau non-alimentare, prin voluntariat sau prin donarea de sânge.

Designul platformei și conținutul sunt asigurate de PB&J, agenția de comunicare a trustului Gândul Media Network.

Gândul Media Network dezvoltă branduri în presa din România de mai bine de 20 de ani și este într-o continuă dezvoltare reușind de fiecare dată să se adapteze cu succes la nevoile cititorilor.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Prosport LIVE, Prosport NEWS și CSID LIVE, Grupul Gândul reușește să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conținutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime și analiză.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult