De ce este șemineul alb atât de îndrăgit de către românii care vor să-și amenajeze cu stil locuințele?

28.06.2022
De ce este șemineul alb atât de îndrăgit de către românii care vor să-și amenajeze cu stil locuințele?

Românii sunt pur și simplu fascinați de imaginea idilică a unui șemineu de culoare albă care arde mocnit în sufrageria frumos amenajată. Acest lucru n-o spunem doar noi… se poate observa cu ușurință în preferințele de cumpărare și în căutările clienților de pe Google. Piața de specialitate abundă de astfel de soluții alternative de încălzire și decor.

Începând de la șeminee clasice pe lemne, pe gaz sau electrice, modele moderne de sobă peleți, bioșeminee cu portal și până la șeminee cu bioetanol de perete sau de exterior, în toate combinațiile sale, albul reprezintă o alegere care se potrivește perfect, aproape în orice poveste de amenajare.

Poate vă întrebați, de ce totuși alb? Pentru că, pe lângă faptul că sunt îndrăgite de către clienți și experții în amenajări interioare deopotrivă, albul se potrivește oriunde, în orice tip de locuință, stil sau preferințe, asortându-se cu orice mobilier, culori sau nuanțe, fiind desemnată non-culoarea universală pentru casă.

Așadar, firma sibiană cu tradiție în comercializarea și montajul profesional al tuturor soluțiilor alternative de încălzire, ne propun varianta unui focar de șemineu decorativ, accesibil și ușor de montat. Datorită alimentării cu energie electrică, acest dispozitiv premium care imită plăcut design-ul unui șemineu pe lemne veritabil, se potrivește la casă, dar mai ales într-un apartament la bloc sau chiar și în interiorul biroului de la muncă.

Prin definiție, șemineul electric, spre deosebire de un șemineu clasic sau de o sobă pe lemne, este mult mai accesibil ca preț și nici nu are nevoie de montajul sau întreținerea unui coș de fum inox, de exemplu! Astfel, șemineul electric poate deveni soluția confortabilă care prezintă cele mai puține riscuri, atât pentru locuință, cât și pentru familiile cu copii, animale de companie sau persoane în vârstă. Practic, te bucuri în deplină siguranță de senzația estetică autentică a unui șemineu tradițional, dar la prețuri mult mai mici!

Aceste modele de șemineu electric încorporat, reprezintă variante confortabile, având rama albă din MDF furniruit cu design modern, elegant sau contemporan, în funcție de design-ul preferat. Șemineul este prevăzut cu încălzire cu termostat, afișaj digital și telecomandă de control, dar și setare a temperaturii pentru o utilizare facilă și intuitivă. Montajul unui astfel de șemineu este rapid și facil iar cu puțină răbdare, poate fi realizat de către oricine. Modelul electric beneficiază și de funcție de încălzire cu aerotermă în 2 trepte, care se poate porni doar în sezonul rece, vara putând funcționa doar ca și element decorativ.

Avantajul prețului este unul semnificativ. În comparație cu modelul clasic, un șemineu conectat la rețeaua electrică a casei este foarte ieftin, dar păstrează în același timp, aspectul deosebit și conferă eleganță căminului tău, dar și funcționalitate modernă, grație tehnologiei 3D cu care este prevăzut. Costul este minim, pentru că se elimină toate celelalte elemente de racordare ale unui focar clasic (coș de fum, burlane, materiale de construcție/finisaj), precum și manopera lucrării.

În plus, modelele albe se potrivesc în orice locuință cu linii moderne sau romantice, contribuind din plin la senzația de și mai multă lumină în spațiile de dimensiuni reduse. Șemineele albe sunt extrem de versatile din punct de vedere al posibilităților nelimitate de accesorizare, aspect care va ajuta enorm în combinațiile ornamentale cu obiectele de mobilier, indiferent de stilul arhitectural al unei locuințe.

Așadar, acum ai ocazia să oferi locuinței tale, confortul sporit printr-o soluție decorativă inedită de calitate premium și cu durată îndelungată de viață!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video