Gândul.ro lansează emisiunea ‘’Cu GÂNDUL la București’’

22.07.2022
Gândul.ro lansează emisiunea ‘’Cu GÂNDUL la București’’

Grupul de presă Gândul anunță lansarea unei noi emisiuni săptămânale, Cu GÂNDUL la București, realizată de jurnalistul Nicolae Oprea, avându-l ca invitat permanent pe Marius Pavel, consilier CGMB.

Emisiunea săptămânală va fi difuzată pe platforma Gândul (gandul.ro), pe pagina de Facebook și, de asemenea, pe canalul YouTube al publicației, în fiecare vineri, la ora 19.00.

Prima ediție îl are invitat pe Vasile Petrariu, șeful sindicatului STB, și abordează subiecte precum: Transportul public din Capitală sau greva angajaților STB.

Nicolae Oprea este jurnalist cu experiență în domeniul administrației locale. Și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă MEDIAFAX, unde a activat aproximativ 3 ani ca reporter pe domeniul social – eveniment, fiind specializat pe segmentul de administrație locală.

Astfel, în fiecare zi de vineri, de la ora 19.00, cititorii Gândul.ro vor putea urmări, în format video, principalele subiecte și teme de interes de pe agenda administrației locale din București.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Prosport LIVE, Prosport NEWS şi CSID LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult