La cinema, în Metaverse! Lay’s, primul brand din România care te provoacă la „ronțăială”, într-o lume digitală

18.04.2022
La cinema, în Metaverse! Lay's, primul brand din România care te provoacă la „ronțăială”, într-o lume digitală

Evoluția Internetului ne face cunoștință cu noi experiențe în Metaverse, o lume digitală în care oamenii se pot întâlni, pot lucra împreună sau se pot distra în universul 3D. În România, încă este un teritoriu neexplorat la capacitate maximă, motiv pentru care Lay’s profită de acest aspect și le oferă consumatorilor săi experiențe memorabile! Astfel devine primul brand de snacks din România care oferă consumatorilor săi o experiență în Metaverse. Mulți dintre consumatorii Lay’s sunt pasionați de jocuri și la curent cu noile tehnologii și, cum altfel să-și întâlnească membrii comunității dacă nu lansând propria lume virtuală- CineLay’s.

CineLay’s este un cinematograf virtual în care poți merge alături de prietenii tăi pentru noi experiențe super fun, într-un joc video multiplayer în care utilizatorii își creează propriile lumi virtuale. Așadar, ia-ți gașca și mergeți la cinema pentru a vă bucura de snack-uri virtuale delicioase pe care le puteți achiziționa de la vanding machines.

Cum să te bucuri de meta vanding machines, pas cu pas

Ca în orice joc din spațiul virtual, primul pas este să te loghezi pe platformă, după care să-ți creezi un avatar care să te reprezinte. După ce ai bifat acești pași simpli, îți putem spune oficial „Bine ai venit”. Așadar, dă start distracției!

În CineLay’s ai la dispoziție mai multe vending machines pline cu pungi delicioase de snacks-uri Lay’s pe care le poți achiziționa cu 6 coins punga. La cel puțin cinci pungi cumpărate utilizatorii intră în tragerea la sorți pentru un hanorac din colecția exclusivă Lay’s by mysimplicated.

Utilizatorii care intră până pe 27 aprilie în lumea cinemaului virtual Lay’s au șansa de a trăi o experiență fresh, dar și de a câștiga premii super cool!

Pe data de 28 aprlie, câștigătorul este anunțat public pe o tabelă festivă în interiorul lumii virtuale.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult