LANSARE: ,,Înapoi în viitor cu Andreea Perminova’’, în fiecare vineri de la 19:00 pe site-urile Gândul Media Network, YouTube și Facebook!

22.09.2022
LANSARE: ,,Înapoi în viitor cu Andreea Perminova’’, în fiecare vineri de la 19:00 pe site-urile Gândul Media Network, YouTube și Facebook!

Grupul de presă Gândul anunță lansarea unei noi emisiuni săptămânale, ,,Înapoi în viitor cu Andreea Perminova’’.

Emisiunea săptămânală va fi difuzată pe platforma csid.ro – aparținând Gândul Media Network – pe pagina de Facebook CSID și, de asemenea, pe canalul de YouTube al publicației csid.ro, în fiecare vineri, la ora 19:00.

Prima ediție va fi difuzată vineri, 23 septembrie, și îl va avea ca invitat pe actorul și realizatorul de programe radio, Daniel Buzdugan, care serbează în aceeași zi împlinirea vârstei de 48 de ani.

,,Dintotdeauna mi-a plăcut să ajut oamenii. Mă bucur că am găsit un instrument prin care să o fac. Emisiunea > își propune să inspire oamenii. Va fi difuzată în fiecare vineri de la ora 19:00 și conține două dimensiuni.  Vor fi interviuri cu oameni inspiraționali, care ne vor dezvălui secretele succesului lor, care este set-up-ul lor mental și cum și-au armonizat cariera și viața personală.  De asemenea, vom avea ca invitați oameni specializați în psihologie, dezvoltare personală, epigenetică, neuroștiință, fizică cuantică și orice alt domeniu pe care îl voi considera relevant. Interviurile din urmă vor aduce tool-uri efective prin care ne putem îmbunătăți viața și prin care putem înțelege mai bine cine suntem și de ce suntem. Începem emisiunea cu Daniel Buzdugan, un om drag mie și publicului larg, un om cu o energie molipsitoare, pe care de altfel îl vom aniversa împreună în cadrul ediției de vineri, 23 septembrie, ora 19:00’’ a declarat Andreea Perminova.

Andreea Perminov a lucrat în trecut ca prezentatoare TV la Antena 3 și Aleph News.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Față în față cu Ion Cristoiu, Cu Gândul la București, Prosport LIVE, Prosport NEWS şi CSID LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conținutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult