Medicul Ioan Lascăr este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

27.07.2022
Medicul Ioan Lascăr este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Reputatul medic Ioan Lascăr este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 30 iulie, începând cu ora 19:00.

Născut pe 1 ianuarie 1948 în Comănești, Bacău, Ioan Lascăr a absolvit Facultatea de Medicină Generală din București în 1971. Din 1979 este medic specialist Chirurgie Plastică. În prezent este șeful Clinicii Chirurgie Plastică, Microchirurgie reconstructivă a Spitalului Clinic de Urgență București.

Este căsătorit cu Maria Lascăr, medic primar ginecolog și au împreună un fiu, Bogdan Lascăr, artist plastic.

Ioan Lascăr este cunoscut pentru faptul că a operat primul transsexual din România, în 1996, un bărbat pe nume Sorin care a devenit femeie.

De asemenea, în 2015, i-a refăcut organul genital pacientului mutilat de doctorul Naum Ciomu.

Este autorul unor premiere mondiale, printre care îndepărtarea unei tumori-gigant, dar și reconstrucția degetelor ‘’Omului pasăre’’ din Galați.

Urmărește interviul integral cu prof. dr. Ioan Lascăr, sâmbătă, 30 iulie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult