Octavian Ursulescu este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

05.07.2022
Octavian Ursulescu este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Prezentatorul de televiziune Octavian Ursulescu este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 9 iulie, începând cu ora 19.00.

Octavian Ursulescu este cel mai celebru prezentator de televiziune dinainte de 1989. A prezentat 13 ediții ale Festivalului de la Mamaia și numeroase concursuri și evenimente. Primul festival l-a prezentat în 1983, la Mamaia.

Ursulescu s-a născut în 1947 în județul Mureș, a absolvit Liceul „Dimitrie Cantemir” din București. A absolvit Facultatea de Electrotehnică a Institutului Politehnic București în 1970. Și-a început cariera de jurnalist la ziarul Scînteia tineretului. Din 1990 este redactor la revista Actualitatea Muzicală a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor. A colaborat cu Billboard și a realizat interviuri cu numeroase vedete internaționale, printre care Julio Iglesias, Samantha Fox și Kylie Minogue. A legat prietenii cu numeroși artiști precum Angela Similea, Mirabela Dauer, Stela Popescu, Florin Piersic, Ion Dichiseanu și alții.

Urmărește interviul integral cu Octavian Ursulescu, sâmbătă, 9 iulie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult