OFICIAL. Grupul Gândul este al doilea cel mai citit grup de presă din România

08.04.2022
OFICIAL. Grupul Gândul este al doilea cel mai citit grup de presă din România

Grupul de presă Gândul este al doilea cel mai citit grup de presă din România în data de 7 aprilie 2022 conform datelor furnizate de SATI-BRAT.

Site-urile aparținând Gândul Media Network s-au situat din nou în topul preferințelor cititorilor la începutul lunii aprilie, cel mai bine situându-se cancan.ro cu 693.354 de cititori unici și 1.819.674 de afișări. Următoarele clasate sunt prosport.ro cu 341.605 de cititori unici și 1.916.145 de afișări, csid.ro cu 308.767 de cititori unici și 633.762 de afișări, gândul.ro cu 287.663 de cititori unici și 692.910 de afișări, descoperă.ro cu 80.616 de cititori unici și 153.803 de afișări, promotor.ro cu 64.212 de cititori unici și 288.982 de afișări, go4it.ro cu 42.293 de cititori unici și 67.934 de afișări.

Astfel, cancan.ro s-a situat pe locul 5 în SATI la nivel national în data de 7 aprilie din punct de vedere al cititorilor unici, iar csid.ro s-a situat pe primul loc la categoria de Sănătate & îngrijire personală.

CSID.ro a ocupat primul loc în SATI în luna martie atât la nivel de cititori unici cât și la nivel de afișări, depășind toate celelalte site-uri concurente din această categorie.

De asemenea, ProSport.ro, a fost site-ul pe care românii au petrecut cel mai mult timp în luna martie, cu o medie de 16 minute şi 25 de secunde, conform datelor furnizate de SATI (Studiul de Audiență şi Trafic de Internet).

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Prosport LIVE, Prosport NEWS şi CSID LIVE, Grupul Gândul reușește să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conținutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime și analiză.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Trustul Gândul Media Network a lansat luna trecută și platforma Cu Gândul la Ucraina, platformă care reunește principalele inițiative şi ONG-uri care sprijină activ refugiați din Ucraina sau oferă sprijin umanitar pe teritoriul Ucrainei.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video