OFICIAL. Grupul Gândul este cel mai citit grup de presă din România. CANCAN este site-ul de presă cu cele mai multe afișări din .ro!

11.04.2022
OFICIAL. Grupul Gândul este cel mai citit grup de presă din România. CANCAN este site-ul de presă cu cele mai multe afișări din .ro!

Grupul de presă Gândul a fost cel mai citit grup de presă din România în week-end-ul 9-10 aprilie 2022 conform datelor furnizate de SATI-BRAT. Următoarele două locuri au fost ocupate de Grupul RCS&RDS și Grupul elvețian Ringier.

Astfel, în data de 9 aprilie, Gândul Media Network a avut 5.271.316 de afișări, iar în data de 10 aprilie a avut 6.969.700 de afișări. CANCAN.ro, membru al Gândul Media Network, s-a situat pe locul 1 ca număr de afișări duminică 10 aprilie, fiind cel mai citit site de știri la nivel national în această zi, cu 801.778 de cititori unici și 3.464.974 de afișări.

Ce reprezintă afișările?

O afișare unică de pagină cumulează afișările de pagină generate de același cititor pe site în cadrul aceleiași sesiuni. O afișare de pagină unică reprezintă numărul de sesiuni în timpul cărora pagina respectivă a fost văzută de una sau de mai multe ori.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Prosport LIVE, Prosport NEWS și CSID LIVE, Grupul Gândul reușește să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conținutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime și analiză.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Trustul Gândul Media Network a lansat luna trecută și platforma Cu Gândul la Ucraina, platformă care reunește principalele inițiative şi ONG-uri care sprijină activ refugiați din Ucraina sau oferă sprijin umanitar pe teritoriul Ucrainei.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult