OFICIAL. ProMotor.ro – cel mai citit site de știri din domeniul Auto & moto și în luna septembrie

08.10.2021
OFICIAL. ProMotor.ro – cel mai citit site de știri din domeniul Auto & moto și în luna septembrie

Site-ul ProMotor.ro deținut de Grupul Gândul a înregistrat în luna septembrie 2021 aproape 4 milioane de afișări, situându-se astfel pe primul loc la numărul de afișări în categoria de Auto & Moto, conform datelor SATI.

ProMotor este astfel site-ul lider adresat pasionaților auto și specialiștilor în devenire din România.

Site-ul a fost lansat inițial ca un proiect al diviziei de Internet a grupului MediaPro. Ulterior, acesta a intrat sub umbrela Publimedia si mai apoi sub Mediafax Group. Începand cu 2019, site-ul face parte din grupul Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc.

În același an, 2019, publicația online a trecut printr-o schimbare radicală, atât ca design și platformă-suport.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor și parteneilor săi pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunile Gandul News de la orele 17.00, respectiv 20.30, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, emisiunea CANCAN News de la ora 21.30, www.csid.ro, emisiunea CSID Live, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video