Revolut, disponibil în magazinul AppGallery. Cum descarci aplicația

20.02.2023
Revolut, disponibil în magazinul AppGallery. Cum descarci aplicația

Magazinul de aplicații AppGallery de la HUAWEI este în continuă creștere, ajungând într-un timp foarte scurt să ofere serviciile sale către 580 de milioane de utilizatori lunar la nivel global. Cei care dețin dispozitive HUAWEI cu HarmonyOS, dar și cei cu dispozitive Android se întorc zilnic pentru a descărca cele mai noi aplicații pe dispozitivele lor, iar acum au la dispoziție și o aplicație foarte populară, în special în România. Revolut, una dintre cele mai mari companii de tip „fintech”, a lansat aplicația oficială și în AppGallery, oferind acum o metodă mai simplă de instalare a aplicației.

Cum instalezi Revolut de pe AppGallery

Pentru instalarea Revolut din AppGallery, nu ai nevoie decât de un telefon pe care să accesezi magazinul de aplicații. Telefoanele HUAWEI, precum Nova 10 Pro, vin cu acesta preinstalat, dar oricare alt telefon cu Android poate descărca și instala AppGallery pentru a avea acces la portofoliul său de aplicații de mobil.

install revolut appgallery

Din aplicația AppGallery a telefonului tău, nu trebuie decât să apeși pe căsuța de căutare și să scrii numele aplicației, în cazul acesta, „Revolut”. Aplicația ar trebui să apară în sugestiile de căutare și să afișeze deja un buton de „Intalare”. Dacă nu apare imediat, va apărea cu siguranță la apăsarea butonului de căutare. O apăsare pe butonul de Instalare pornește procesul de descărcare al aplicației pe telefon, iar aplicația va fi plasată în meniul telefonului, la finalul listei.

Revolut oferă o alternativă mai simplă la băncile tradiționale, întregul proces de deschidere a unui cont fiind 100% online. Compania de origine britanică are licență de bancă în Europa și poate emite carduri și IBAN-uri valabile la nivel internațional. Poți cere unul sau mai multe carduri fizice de la Revolut, sau poți folosi serviciile de banking și plăți folosind carduri virtuale, online. De asemenea, aplicația integrează  funcții precum oferte speciale de reduceri, posibilitatea de a realiza asigurare de călătorie, asigurare pentru telefonul mobil sau tranzacții cu criptomonede și acțiuni pe bursă.

AppGallery, o platformă dinamică, în continuă evoluție

Magazinul AppGallery este cel de-al treilea cel mai mare magazin de aplicații de mobil din lume, cu o ofertă bogată de aplicații din toate domeniile. Există acum în România  disponibile aplicații bancare precum George by BCR, Raiffeisen, BT Pay și, desigur Revolut, sau aplicații populare pe care toți utilizatorii de smartphone-uri le folosesc zilnic precum Snapchat, Bolt și Bolt Food, Lidl, Kaufland, Carrefour, Tazz, TikTok sau Telegram.

Siguranța și protecția datelor sunt prioritare pentru HUAWEI, iar acest angajament este reflectat și în AppGallery. Aceasta oferă un mediu digital sigur, privat și securizat pentru toți utilizatorii săi, ceea ce permite utilizatorilor să se bucure de experiențe digitale fără nicio îngrijorare. Toate datele utilizatorilor din UE sunt stocate pe servere din Europa, în conformitate cu regulile și reglementările locale, care impun cele mai înalte standarde de confidențialitate a datelor.

Huawei Nova 10 Pro Revolut 3

AppGallery a înregistrat o creștere rapidă și impresionantă în ultimii ani, ajungând la peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar în întreaga lume, cu o creștere de 16% față de trimestrul trei din 2020. Numărul de utilizatori activi lunar în Quick Apps, versiuni mai mici ale aplicațiilor, care nu necesită instalare locală, depășește acum 160 de milioane, în timp ce numărul de aplicații descărcabile din AppGallery a crescut cu 147% față de anul precedent.

Mai mult de atât, peste 220.000 de aplicații sunt integrate cu HMS Core la nivel global, prezentând o creștere cu 120% față de T3 din 2020. AppGallery a înregistrat peste 432 de miliarde de distribuiri ale aplicațiilor în 2021, ceea ce reprezintă un salt de 12,5% față de 2020 și de 96% față de 2019.

Nova 10 Pro, telefonul perfect pentru a intra în ecosistemul HUAWEI

Nova 10 Pro este un model de medie din gama superioară de la Huawei, oferind un design premium și construcție de calitate înaltă. Acesta poate fi ușor confundat cu un flagship, în special datorită ecranului OLED mare, de 6,7” cu rezoluție Full HD+ și refresh rate la 120 Hz, dar și datorită camerei foto, care ocupă un spațiu considerabil pe partea din spate și vine cu capabilități avansate.

La baza acestui model stă procesorul Snapdragon 778G, care beneficiază de o configurație cu 8 GB RAM și 128 GB stocare internă, în varianta de bază. Telefonul folosește o cameră principală cu senzor de 50 megapixeli, RYYB, la fel ca modelele flagship ale companiei, care asigură captarea unei cantități mai mari de lumină decât senzorii tradiționali RGB. Pe lângă aceasta, avem și o cameră ultrawide cu capabilități macro, dar și o cameră dedicată pentru portrete.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult