Valentin Sălăgean continuă dezvăluirile la ”TACLALE”!

05.07.2022
Valentin Sălăgean continuă dezvăluirile la ”TACLALE”!

Valentin Sălăgean, fondatorul cunoscutului lanț de restaurante ”Trattoria Il Calcio din București, continună dezvăluirile în cadrul podcastului  ”TACLALE”, cel mai nou proiect online lansat pe piața media din România, avându-l ca gazdă pe jurnalistul Liviu Chiriță.

Partea a doua a interviului va putea fi urmărită joi, 7 iulie, de la ora ora 20.00, integral pe site-ul cancan.ro, pe pagina de Facebook CANCAN și pe canalul de YouTube CANCAN.

Emigrat în SUA, în 1981, Sălăgean are o poveste de viață fabuloasă, pe care s-a decis să o spună, fără menajamente la ”TACLALE”.

După ce în primul episod Sălăgean a povestit o serie de întâmplări incredibile din perioada pe care a petrecut-o în America, în partea doua, Sălăgean vorbește despre modul în care l-a cunoscut pe Gino Iorgulescu și cum au reușit cei doi să pună pe picioare un brand de succes, care rezistă și în zilele noastre.

Nu rata partea a doua a interviului joi, de la ora 20.00, numai pe cancan.ro si pe canalele de socializare ale publicației!

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult