Aplicaţia de tip dialer Drupe dispune acum de funcţie de înregistrare a convorbirilor

06.09.2016
Aplicaţia de tip dialer Drupe dispune acum de funcţie de înregistrare a convorbirilor
Drupe, una dintre cele mai bune aplicaţii de tip dialer pentru Android, dispune acum de funcţie de înregistrare a convorbirilor. Aceasta funcţionează fără root la sistemul de operare. 
 
Actualizarea este una binevenită, deoarece majoritatea aplicaţiilor din Google Play care susţin că înregistrează convorbirile nu funcţionează sau nu funcţionează cum trebuie, iar multe merg doar pe telefoane la care s-a făcut root. 

Aplicaţia Drupe înregistrează vocile de la ambele capete, dar sunetul redat pentru partenerul de convorbire are un volum mai mic. De aceea, Drupe a inclus o setare prin care poate fi activat automat speaker-ul atunci când se face o înregistrare de convorbire. 

 
Pentru a găsi o înregistrare, utilizatorul trebuie să meargă la setările Drupe, apoi pe calea Calls > Call Recorder > Current Recorded Calls. Acolo, fişierele audio pot fi redenumite sau partajate. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult