Aplicaţia Google Photos primeşte o îmbunătăţire care ajută la economisirea conexiunii de internet mobil

04.09.2017
Aplicaţia Google Photos primeşte o îmbunătăţire care ajută la economisirea conexiunii de internet mobil

Google a adus aplicaţiei Photos pentru mobil mai multe „îmbunătăţiri pentru performanţă”, ajutând folosirea mai eficientă a traficului de date inclus în abonamentele de internet mobil.

Schimbările adresează în vizionarea clipurilor video, pentru care aplicaţia va păstra un fişier cache în memoria internă a dispozitivului. Astfel, clipurile deja vizionate vor putea redate din nou fără a transfera întreg volumul de date prin conexiunea la internet.

Dezavantajul este că Google Drive va ocupa ceva mai mult din spaţiul de stocare disponibil. Momentan, aplicaţia nu oferă şi o setare pentru dezactivarea funcţiei cache, utilizatorii putând doar să elimine fişierele temporare adunate de-a lungul timpului.

Noua versiune Google Drive este disponibilă pentru instalare în magazinul Google Play.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult