Bixby, alternativa Siri pentru Galaxy S8, adaptată pentru instalare neoficială şi pe telefoane Galaxy S7

03.04.2017
Bixby, alternativa Siri pentru Galaxy S8, adaptată pentru instalare neoficială şi pe telefoane Galaxy S7

Oferit ca o exclusivitate pentru utilizatorii de telefoane Galaxy S8, Bixby, noul asistent cu suport pentru comandă vocală dezvoltat de Samsung folosind tehnologii de inteligenţă artificială a fost adaptat de membrii comunităţii XDA Developer Forums pentru a funcţiona şi cu telefoane Galaxy S7.

Urmând exemplul dat de Google cu asistentul Google Assistant pentru seria de telefoane Pixel, Samsung a lansat propriul serviciu de asistenţă prin comandă vocală ca o exclusivitate pentru utilizatorii Galaxy S8, Bixby nefiind disponibil pentru dispozitive din generaţiile anterioare. Totuşi, asta nu a împiedicat un utilizator al forumului XDA Developer să publice un kit (APK) neoficial al aplicaţiei, alături de instrucţiuni pentru instalarea pe dispozitive din generaţiile anterioare.

Aparent, orice dispozitiv Samsung echipat cu versiunea Android Nougat poate folosi Bixby, dacă instalăm mai întâi kit-ul neoficial Galaxy S8 launcher, publicat deja pe forumul XDA Developer.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult