Cele mai bune aplicații gratuite de pe App Store de care mulți utilizatori nu știu

07.01.2024
Cele mai bune aplicații gratuite de pe App Store de care mulți utilizatori nu știu

Utilizatorii iOS au la dispoziție o gamă variată de aplicații, cele mai multe dintre ele fiind gratuite pentru descărcare. Totuși, în multe cazuri, dezvoltatorii le oferă oportunitatea utilizatorilor de a se bucura de servicii extra în aplicație contra-cost.

Go4IT ți-a pregătit o listă cu cele mai practice aplicații de care probabil nu știai, pe care le poți obține fără să plătești nici un ban. Fie că discutăm despre aplicații ce te pot ajuta să devii mai organizat și disciplinat, sau aplicații de divertisment și informații, cu siguranță le vei găsi loc în telefonul tău.

Prima dintre aceste aplicații este Splice, un instrument de editare video care oferă o diversitate de funcții și metode de editare, incluzând titluri, efecte, suprapuneri text și audio. Proiectele sunt salvate automat, permițând utilizatorilor să revină și să le finalizeze ulterior. Cu o interfață care amintește de editarea desktop, dar optimizată pentru mobil, Splice oferă o experiență de editare de top fără costuri suplimentare.

Discz este o aplicație ce îi ajută pe utilizatori să descopere muzică. Cu secțiuni precum Feed și Recs, utilizatorii pot explora și crea playlist-uri personalizate. Caracteristica cea mai importantă este capacitatea de a defini preferințe muzicale specifice, iar aplicația prezintă albume bazate pe aceste setări. Utilizatorii pot adăuga melodii în playlist-urile lor printr-o simplă glisare, iar listele pot fi apoi explorate complet în Spotify, fie cu un cont plătit, fie gratuit.

Aplicație pentru pasionații de Esports

Agenda combină funcționalitatea unui notepad cu cea a unui asistent de sarcini. Aplicația le permite utilizatorilor să grupeze notițe în diverse proiecte, să le sincronizeze de Calendar și Reminders și să adauge atașamente. Deși aplicația este gratuită, caracteristicile premium pot fi deblocate pentru un cost suplimentar.

Strafe eSports se adresează iubitorilor de Esports, oferind știri și scoruri dintr-o varietate de jocuri, inclusiv League of Legends, Counter Strike 2 și Rocket League. Aplicația include și un sistem de pariuri care le permite utilizatorilor să-și testeze predicțiile împotriva altor jucători de Esports.

În final, Elevate oferă antrenament în domenii precum vorbire, citire și matematică. Utilizatorii își pot stabili obiectivele și, după efectuarea unor exerciții, aplicația afișează grafic performanța în fiecare dintre aceste categorii. Tot conținutul poate fi deblocat pentru un abonament anual, dar există și o perioadă de probă gratuită de 30 de zile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult