Cum instalezi aplicația Profi din AppGallery pe telefonul tău Huawei

21.09.2022
Cum instalezi aplicația Profi din AppGallery pe telefonul tău Huawei

Deja AppGallery nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind al treilea cel mai mare magazin de aplicații de mobil din lume. Acesta vine preinstalat pe toate telefoanele și tabletele de la Huawei cu Android și HarmonyOS și poate fi instalat și pe alte modele cu Android, pentru a accesa cele peste 216.000 de aplicații disponibile în oferta sa la nivel global. AppGallery include și multe aplicații locale, precum Profi, aparținând celebrului lanț de supermarket-uri, care și-a lansat recent aplicația pe magazinul Huawei. Aplicația oferă clienților posibilitatea de a beneficia de oferte exclusive prin programul său de fidelizare.

Cum descarci aplicații din AppGallery

Instalarea aplicației Profi din AppGallery este foarte simplă, asemeni oricărei aplicații obișnuite. Din meniul principal al telefonului, nu trebuie decât să accesezi magazinul de aplicații și să scrii în căsuța de căutare Profi. De obicei, aplicația se găsește rapid și în listele generate special pentru a te ajuta să accesezi cele mai noi sau mai populare aplicații din AppGallery. Odată ce o găsești, nu trebuie decât să apeși pe Instalare, iar aceasta va fi adăugată automat în lista de aplicații din meniul telefonului.

tutorial instalare profi appgallery copy

 

Din aplicația Profi poți apoi accesa ofertele digitale exclusive, poți consulta oferta magazinelor, poți găsi cel mai apropiat magazin Profi și poți acumula puncte pentru reduceri ulterioare. Aplicația Profi este una dintre cele mai căutate din România în rândul utilizatorilor de smartphone-uri și este alegerea multor români pentru cumpărăturile necesare pentru casă și alimentație.

La fel ca toate celelalte aplicații din AppGallery, și Profi a fost supusă verificărilor de securitate și siguranță. Huawei aprobă în magazinul său doar aplicațiile care nu colectează date fără acordul utilizatorilor și care nu îi expun la pericole. AppGallery include și alte aplicații exclusive, care nu se găsesc în alte locuri.

Magazinul AppGallery nu este însă doar un magazin, ci un adevărat ecosistem, care, prin intermediul Huawei Mobile Services permite integrarea aplicațiilor pe mai multe dispozitive, precum smartphone-uri, tablete, ceasuri sau computere, cât și dispozitivele inteligente din jurul lor, la care acestea se conectează.

Huawei Nova Y70 este un telefon accesibil cu baterie foarte mare

Am accesat AppGallery și aplicația Profi de pe Huawei Nova Y70, un model de medie, care oferă câteva avantaje în gama sa de preț. Acesta este un telefon cu ecran mare, de 6,75”, echipat cu o baterie uriașă, de 6.000 mAh. Aceasta va asigura cu siguranță autonomia necesară pentru mai multe zile, necesitând încărcare doar de două ori pe săptămână în condiții de utilizare normală.

Y70 integrează 128 GB stocare și acceptă și carduri microSD pentru cei care doresc să extindă capacitatea internă. Datorită ecranului mare, Huawei Nova Y70 este un telefon potrivit în special pentru cei care doresc să îl folosească și pentru divertisment sau jocuri, iar camera sa triplă oferă performanțe foto foarte bune pentru un dispozitiv din gama accesibilă.

Banner QR Code support AppGallery

Huawei a pornit și un program de suport tehnic pentru clienți, pentru cei care au nevoie de ajutor în descărcarea aplicațiilor din AppGallery sau despre telefonul lor. Astfel, fie că întâmpinați dificultăți în instalarea de noi aplicații sau aveți întrebări despre funcțiile dispozitivului Nova Y70, puteți scana din aplicația AI Lens, accesibilă direct din camera foto, codul QR de mai sus. Acesta duce către contul de suport tehnic de pe WhatsApp al Huawei, unde echipa de suport te va ajuta în cel mai scurt timp posibil.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult