Cum îți poți transforma noul iPhone într-un iPod clasic? Cele mai bune fundaluri pentru nostalgici

25.12.2023
Cum îți poți transforma noul iPhone într-un iPod clasic? Cele mai bune fundaluri pentru nostalgici

Dacă aveți un iPhone de nouă generație, dar sunteți nostalgici după era clasicelor iPod-uri, acest pachet de fundaluri ar putea fi cel mai plăcut cadou de sărbători.

Fiecărui posesor de smartphone îi place să își personalizeze dispozitivul. Unii dintre noi aleg huse personalizate, colorate, alții folosesc pachete de pictograme și fundaluri care să le reprezinte personalitate.

Designerii de software Oliur și Shane Levine au lansat o serie de imagini de fundal care convertesc ecranul de blocare al iPhone-ului tău într-un iPod Classic. Este o explozie de nostalgie, mai ales pentru cei ce au avut ocazia să dețină un iPod clasic.

Fundalurile care transformă orice iPhone într-un iPod clasic

Colecția este cunoscută sub numele de iPod Wallpaper Pack și este alcătuită din 12 imagini de fundal de înaltă definiție cu o multitudine de culori. Doar pentru a numi câteva dintre nuanțe, veți obține aspectul clasic argintiu, negru, turcoaz, roz aprins și verde limetă.

Există diferite modele interesante, nu doar culori solide. Spre exemplu, unul dintre ele este complet acoperit de autocolante cu inimă și flori. Altul a prezintă tot felul de logo-uri în jurul faimoasei rotițe: AC/DC într-un colț cu Rockstar Games în celălalt. În plus, câteva dintre selecții au zgârieturi și vopsea ciobită, reamintind de dispozitivele zgâriate de la cât au fost folosite sau scăpate.

Pachetul cu imagini de fundal pentru iPod de la Oliur este disponibil în prezent pentru suma de 14 dolari pe site-ul său oficial. La cumpărare, imaginile vor fi plasate într-un fișier ZIP de 58 MB care trebuie extras pentru a fi utilizat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult