De acum poţi debloca PC-ul cu Windows 10 folosind telefonul Galaxy S8/S7/S6

03.07.2017
De acum poţi debloca PC-ul cu Windows 10 folosind telefonul Galaxy S8/S7/S6

Samsung actualizează pachetul de aplicaţii Flow pentru a suporta şi funcţia de autentificare Windows Hello folosită pe dispozitivele cu sistem Windows 10.

Iniţial, aplicaţia Samsung Flow era folosită pentru deblocarea tabletelor Galaxy TabPro S cu sistem Android. De acum, telefoanele din seria Galaxy S6, S7 şi S8 vor putea fi folosite pentru deblocarea PC-urilor cu sistem de operare Windows 10, confirmând identitatea utilizatorilor cu ajutorul senzorului de amprentă.  

Alături de folosirea senzorului de amprentă ca metodă de autentificare, Samsung aduce suport şi pentru sincronizarea notificărilor de pe telefon la orice PC cu sistem Windows 10. Până acum, această funcţionalitate era rezervată exclusiv PC-urilor livrate de Samsung.

Noua versiune Samsung Flow poate fi instalată din pagina găzduită în magazinul Google Play. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult