Facebook adaugă secţiunea My Day în aplicaţia Messenger

Autor: Aurelian Mihai 10.03.2017
Facebook adaugă secţiunea My Day în aplicaţia Messenger

Facebook continuă să se inspire de la rivalul Snapchat, adăugând în aplicaţia Messenger pentru mobil secţiunea „My Day”, o replică a funcţiei Stories disponibilă deja în reţeaua Snapchat.

Testată mai întâi cu un grup restrâns de utilizatori, noua funcţie My Day este disponibilă acum pentru toţi utilizatorii Facebook Messenger, apărând ca opţiune suplimentară pentru share la pozele şi clipurile video obţinute în modul de captură.

Pozele şi clipurile adăugate folosind opţiunea My Day rămân vizibile pentru prietenii din lista de contacte timp de 24 ore, administratorii reţelei sperând să încurajeze astfel o participare mai activă a utilizatorilor. Pozele distribuite de prieteni vor apărea la partea de sus a listei de chat, la fel ca în reţeaua Instagram.

Desigur, Facebook permite alegerea nivelului de vizibilitate pentru postările adăugate la secţiunea My Day. Astfel, dacă în mod implicit toate postările My Day sunt publice, utilizatorii pot restrânge vizibilitatea acestora selectând manual persoane din lista de contacte.

 

Tags: