Facebook anunţă Messenger Lite, pentru utilizatorii cu conexiuni slabe la internet

03.10.2016
Facebook a anunţat o versiune mai „uşoară” a aplicaţiei de mesagerie instantă Messenger, care poate fi utilizată de către persoanele care au conexiuni slabe la internet. Messenger Lite este disponibilă în acest moment doar pentru sistemul de operare Android.
 
Aplicaţia ocupă mai puţin de 10 MB din memoria internă a telefonului şi oferă caracteristicile de bază ale Messenger: trimiterea de mesaje text, link-uri şi imagini. Utilizatorii pot primi stickere, dar nu le pot descărca şi partaja la rândul lor. 

Messenger Lite completează Facebook Lite, o versiune a aplicaţiei reţelei de socializare gândită tot pentru utilizatorii cu conexiuni slabe la internet şi telefoane cu capacitate de stocare internă redusă. 

 
Noua aplicaţie Facebook este disponibilă, într-un prim val, în Kenya, Tunisia, Malaezia, Sri Lanka şi Venezuela. Facebook Lite va fi disponibilă şi în alte ţări în următoarele luni. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult