Google a adăugat modul de căutare „Incognito” şi în aplicaţia Search pentru mobil, însă doar versiunea iOS

28.09.2016
Google a adăugat modul de căutare „Incognito” şi în aplicaţia Search pentru mobil, însă doar versiunea iOS

Venind în sprijinul celor care doresc să folosească telefonul mobil pentru a cauta informaţii fără a lăsa urme în istoricul de navigare, Google a adăugat funcţia Incognito şi în aplicaţia Search pentru dispozitive iOS.

Completarea funcţia similară disponibilă de ceva timp în browserul Chrome, suportul pentru sesiuni temporare de căutare, fără urme în istoricul de navigare sau alte fişiere păstrate permanent în memoria dispozitivului, este disponibil acum şi din aplicaţia Google Search. În mod surprinzător, Google a ales să ofere actualizarea mai întâi dispozitivelor cu sistem iOS, lăsând pentru mai târziu actualizarea versiunii de Android.

Profitând de funcţionalitatea TouchID, aplicaţia Google Search poate combina folosirea modului Incognito cu funcţia de autentificare pe bază de amprentă, garantând astfel că sesiunile de căutare rămase active în aplicaţie nu pot fi urmărite de persoane străine.

Tot la capitolul îmbunătăţiri, aplicaţia Google Search permite de acum şi vizionarea clipurilor YouTube accesate din lista de căutare, fără a mai părăsi interfaţa aplicaţiei. În plus, Google promite că a redus cu 50% crash-urile aplicaţiei şi a optimizat compatibilitatea cu platforma iOS 10.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult