Google Duo poate afişa sesiunile video în lista de apeluri recente a telefonului mobil

21.07.2017
Google Duo poate afişa sesiunile video în lista de apeluri recente a telefonului mobil

Sperând să facă din Google Duo o aplicaţie indispensabilă utilizatorilor de telefoane inteligente, compania americană a adăugat suport pentru listarea comunicaţiilor în istoricul de apelare al telefonului mobil, simplificând apelarea ulterioară şi gestionarea contactelor.

Cu funcţionalitate destul de limitată la momentul lansării, Google Duo a primit între timp suport pentru apeluri de voce şi alte adiţii interesante. Ajunsă la versiunea 14, aplicaţia poate fi integrată de acum şi cu agenda de apelare a telefonului mobil, sesiunile Google Duo apărând în istoricul de apelare al telefonului mobil, intercalate cu apeluri către numere de telefon obişnuite. Această funcţionalitate este însă opţională, fiind disponibilă numai dacă acordăm permisiuni explicite aplicaţiei.

Pentru a fi mai uşor diferenţiate de apeluri obişnuite, apelurile Google Duo sunt marcate cu un simbol grafic plasat în dreptul numărului de telefon.

Noua versiune Google Duo poate fi descărcată vizitând pagina aplicaţiei din magazinul Google Play. Momentan, nu este clar dacă opţiunea pentru sincronizarea cu istoricul de apelare al telefonului mobil va fi oferită şi dispozitivelor cu sistem iOS, sau va rămâne o exclusivitate Android.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult