Google Duo primeşte suport pentru trimiterea de mesaje video

09.03.2018
Google Duo primeşte suport pentru trimiterea de mesaje video

Propusă ca alternativă pentru mesageria vocală, noua funcţie din aplicaţia Google Duo permite trimiterea de scurte mesaje video către persoanele care nu pot fi contactate în mod direct.

Echivalent pentru serviciul de mesagerie asigurat în reţelele de telefonie mobilă, optiunea “leave video message” va apărea pe ecran atunci când persoana contactată nu răspunde la apelul iniţiat, permiţând înregistrarea unui mesaj video cu durată de până la 30 secunde.

Spre deosebire de mesageria vocală tradiţională, mesajele video sunt păstrate doar pentru 24 ore de la vizionarea iniţială, însă destinatarul va avea posibilitatea să descarce clipul primit în memoria telefonului mobil.

Google va adăuga opţiunea pentru mesaje video atât în versiunea pentru Android, dar iOS a aplicaţiei Duo. Din păcate, compania nu a furnizat un calendar precis pentru livrarea actualizărilor necesare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult