MESAJE ŞI URĂRI DE PAŞTE. Aplicaţii care dau mesaje şi urări pentru tine. Texte pe care le poţi trimite apropiaţilor cu ocazia Paştelui

MESAJE ŞI URĂRI DE PAŞTE. Aplicaţii care dau mesaje şi urări pentru tine. Texte pe care le poţi trimite apropiaţilor cu ocazia Paştelui

MESAJE ŞI URĂRI DE PAŞTE. Învierea Mântuitorului Iisus Hristos este cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii. Cu această ocazie, românii le trimit prietenilor, rudelor, şefilor sau chiar partenerilor de viaţă mesaje şi urări de Paşte.

În cazul în care ai o „pană” de inspiraţie, poţi descărca aplicaţii dedicate care includ mesaje de Paşte sau pentru alte sărbători din România. Exemple sunt Mesaje de Sărbători şi Mesaje Inspirate. Acestea sunt gratuite şi pot fi descărcate din magazinul Google Play. Pentru această ocazie este mai potrivită prima aplicaţie.

Mesaje de Sărbători include mai multe categorii de urări – Crăciun, Florii, Paşte, 8 martie, Revelion etc. – iar textul selectat poate fi trimis automat, direct din aplicaţie, prin SMS sau e-mail. Poate fi chiar selectată o oră la care să fie trimisă urarea, iar textele preferate pot fi salvate în secţiunea de favorite pentru a fi refolosite în viitor. 

Cea de-a doua aplicaţie, Mesaje Inspirate, include în special texte pentru persoana iubită, dar acestea pot fi modificate pentru a fi trimise ca urări de Paşte. 

În cazul în care nu ai spaţiu pe telefon pentru a instala o nouă aplicaţie sau nu doreşti să faci acest lucru, îţi sugerăm o listă cu mesaje şi urări de Paşte interesante:

„Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!”

„Poti să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!”

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!”

„Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!”

„Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!”

„Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.”

„Dumnezeu sa va ofere un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!”

„Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri. Paste fericit!”

„Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.”

MESAJE ŞI URĂRI DE PAŞTE. Texte hazlii

„Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!”

„Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!”

„Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!”

„Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.”

„Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!”

„16 iepurasi. 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de sarbatori, iar ultimul a citit: UN NOU PASTE FERICIT!”

MESAJE ŞI URĂRI DE PAŞTE. Texte pentru persoana iubită

„Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!”

„Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu tine. Paşte fericit!”

„Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!”

„M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.”

„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”

„Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!”
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult