Noua aplicaţie Samsung Notes de pe Galaxy Note7 va fi disponibilă şi pentru modelele mai vechi din seria Note

26.08.2016
Samsung a lansat, împreună cu Galaxy Note7, o nouă aplicaţie Samsung Notes, mult mai bogată în funcţii decât cele anterioare. Totodată, spre deosebire de versiunile mai vechi, noul S-Pen, care este mai precis şi mai rapid, face totul prin intermediul unei singure aplicaţii – Samsung Notes. Astfel se elimină confuziile, iar timpul de învăţare necesar pentru noii utilizatori este mai redus. 
 
Compania sud-coreeană a anunţat că aplicaţia Samsung Notes de pe Note7 va fi disponibilă în viitorul apropiat şi pentru modelele de smartphone-uri Galaxy Note mai vechi. 

În Samsung Notes de pe Note7, utilizatorii pot să îşi noteze ideile cu ajutorul funcţiei Screen off memo, care permite păstrarea notiţelor pe ecranul Always On. S Pen oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea şi distribui GIF-uri cu Smart Select, iar noile funcţii Air Command, incluzând Magnify şi Translate, permit mărirea textelor şi traducerea lor printr-o simplă mişcare. 

 
Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult