Photoshop Camera, aplicația care te lasă să aplici filtre Photoshop în timp real, devine gratuită

12.06.2020
Photoshop Camera, aplicația care te lasă să aplici filtre Photoshop în timp real, devine gratuită

Disponibilă gratuit pe Android și iOS, Photoshop Camera este o aplicație pentru camera foto echipată cu filtre avansate pentru imagine.

Adobe a lansat la finalul anului trecut Photoshop pentru iPad, o reinterpretare pentru dispozitive touch a suitei Adobe Photoshop pentru PC. În timp ce aceasta rămâne o soluție avansată la care să apelăm pentru retușuri și modificări de finețe, utilizatorii de mobil au la dispoziție și o alternativă gratuită cu rezultate suficient de bune în majoritatea situațiilor.

Propusă ca o alternativă pentru aplicația implicită de captură a telefonului, Photoshop Camera nu are prea multe în comun cu celebra suită pentru prelucrare foto, însă oferă o serie de filtre pentru imagine foarte interesante. Dezvoltate folosind tehnologiile de inteligență artificială Adobe Sensei, acestea pot identifica elemente din poze cum ar fi cerul, sau obiectele aflate în prim-plan, aplicând efecte de imagine potrivite fiecărei situații. În multe situații, efectul artistic obținut este foarte convingător, pozele rezultate fiind numai bune pentru atragerea de aprecieri pe rețelele de socializare.

Tot ce trebuie să faci este să îndrepți camera spre obiectul sau scena pe care vrei să o filmezi și să alegi un filtru. Spre exemplu, dacă obiectivul este orientat către cer, aplicația adaugă automat un filtru de imagine care modifică aspectul cerului, adăugând inclusiv elemente în mișcare cum ar fi stele căzătoare.

Poți modifica cu Photoshop Camera inclusiv poze existente din memoria telefonului, aplicația selectând automat filtrul de imagine potrivit.

În mod evident concepută pentru generația de social media și selfie-taker, aplicația Photoshop Camera vine înzestrată cu filtre de imagine elaborate și foarte impresionante, rivalizând cu succes efectele aplicate folosind modul de captură al Instagram sau Snapchat. Vestea bună este că sunt prezente și câteva reglaje manuale, cum ar fi ajustarea expunerii, contrastul și saturația de culoare.

Potrivit Adobe, Photoshop Camera este o alternativă ușor de utilizat pentru aplicațiile convenționale de de editare foto, precum Photoshop și Lightroom, oferind treptat utilizatorilor încrederea de a trece la aplicațiile plătite ale companiei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult