Poate fi o aplicație mobilă partenerul tău de încredere în găsirea unui loc la un salon de beauty? (P)

09.03.2022
Poate fi o aplicație mobilă partenerul tău de încredere în găsirea unui loc la un salon de beauty? (P)

Saloanele de hair and beauty au devenit o necesitate pentru majoritatea oamenilor. Preferăm să fim eficienți și să ne lăsăm pe mâna oamenilor cu experiență atunci când avem nevoie de un serviciu de înfrumusețare, știind sigur că nu vom da greș. În plus, să optezi să te vopsești sau să te tunzi acasă, s-ar putea ca rezultatele să nu fie deloc pe gustul tău. Așa că, preferă să mergi la un salon. Te vei și relaxa și vei obține cu siguranță rezultatul dorit.

Și pentru a fi și mai eficient, folosește aplicația Stailer pentru programări la salon; vei găsi aici și mai multe servicii din domeniul beauty.

Când ai nevoie de o programare la un salon, bazează-te pe această aplicație

Aceasta este o platformă și aplicație menită să te ajute să îți găsești cât mai eficient un salon și un hairstylist potrivit pentru tine. Cum faci asta? Foarte simplu! Instalezi aplicația din App Store, Google Play sau App Gallery și vei găsi aici toate detaliile de care tu ai nevoie.

Practic nici măcar nu va mai trebui să suni de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber. Te poți programa online în mai puțin de 5 minute. Tu alegi salonul, stilistul, serviciul, data, ora și ziua, fără a mai fi condiționat de agenda stilistului.

Digitalizarea vine cu foarte multe beneficii pentru noi. Dacă până acum ceva timp stăteam la cozi interminabile pentru a plăti facturile sau la ghișee pentru a rezolva anumite probleme, sau în magazinele arhipline pentru a face câteva cumpărături, iată că acum, la doar câteva click-uri distanță, cu ajutorul unor aplicații, ai rezolvat totul din mers.

La fel și cu saloanele de beauty. Nu mai pierzi timp și energie sunând de la un salon la altul în speranța că vei găsi un loc liber și pentru tine. De cele mai multe ori găseai un loc peste o săptămână sau chiar două, iar probabilitatea ca atunci să nu mai ai nevoie de acel serviciu era destul de mare. Acum este mult mai simplu să faci o programare online la salon.

Recenziile, cât și alte informații, te vor ajuta să faci alegerea potrivită pentru tine

 Atunci când vrei să comanzi dintr-un magazin online un produs, te orientezi și după recenziile celor care au folosit acel produs. Astfel că îți vei putea face o părere și te va ajuta să iei o decizie.

Tot aici vei găsi deci și recenziile reale ale celor care s-au programat cu această aplicație la salonul ales de tine. Te va ajuta astfel și părerea oamenilor pentru a opta sau nu pentru salonul respectiv.

Tot aici vei găsi și alte informații care te vor ajuta. Durata și prețul serviciului ales de tine, fotografii din saloane, cât și cu lucrările executate de hair styliști, precum și locația prin Google Maps. Ai de asemenea multe servicii de beauty de unde tu poți alege. Poți primi și reminder-e pentru a-ți reaminti de programarea făcută și poți de asemenea să utilizezi aplicația ori de câte ori ai nevoie.

Descarcă și tu aplicația sau accesează pagina oficială pentru a vedea mai multe detalii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult