Samsung Internet Browser va avea integrare Chat GPT

15.07.2023
Samsung Internet Browser va avea integrare Chat GPT

Nu doar că Samsung nu abandonează Bing Search, dar chiar extinde colaborarea cu Microsoft integrând serviciile ChatGPT cu propriul web browser Samsung Internet.

Deocamdată, se pare că integrarea ChatGPT este la stadiul experimental, având drept indicii doar porțiuni inactive de cod strecurate în versiunea v22.0.0.54 a aplicației. Totuși, acesta nu-și aveau rostul în lipsa unei colaborări formale cu Microsoft și Open AI.

Cert este că, spre deosebire de Google, Samsung nu are un răspuns propriu pentru Bing Chat și ChatGPT, compania fiind nevoită să aleagă o colaborare cu unul dintre liderii în domeniul AI. Deja partener, Microsoft are oricum mai multă autoritate în domeniu decât Google, rămânând doar de văzut cum anume va valorifica Samsung avantajele tehnologiilor Generative AI.

Din păcate, funcțiile identificate în codul aplicației nu sunt încă active, lipsind suportul necesar la partea de server.

Spre deosebire de Bixby sau alte servicii de asistență prin comandă vocală, AI-ul integrat cu Samsung Internet nu poate funcționa doar cu procesorul neural oferit de chipsetul telefoanelor mobile. Avantajul este că rezultatele pot depăși cu mult așteptările, serviciile bazate pe AI generativ angrenând „experiența” colectivă a întregului internet.

Preinstalat pe toate tabletele și telefoanele brandu-ului sud-coreean, browser-ul Samsung Internet va putea oferi noua funcționalitate în urma unei simple actualizări software, îmbunătățind experiența pentru toți utilizatorii de dispozitive Samsung și nu numai.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult