Skype primeşte mod de afişare split-view, funcţie preview pentru schimburi de poze şi alte îmbunătăţiri

30.08.2019
Skype primeşte mod de afişare split-view, funcţie preview pentru schimburi de poze şi alte îmbunătăţiri

Microsoft aduce noi îmbunătăţiri serviciului Skype. Începând cu următoarea actualizare a aplicaţiei pentru Windows, Mac, Linux, Android sau iOS, utilizatorii Skype vor putea salva bookmark-uri pentru orice mesaj pe care doresc să îl revadă mai târziu, salva mesajele în draft-uri pentru a fi trimise mai târziu, etc.

În funcţie de tipul dispozitivului folosit, salvarea unui bookmark se face prin click-dreapta sau apăsare prelungă pe mesajul dorit.

Pozele primite în mesaje instant pot fi previzualizate înainte de a decide salvarea acestora, evitând întreruperea conversaţiei. Funcţia preview este disponibilă şi pozele selectate spre a fi trimise, ajutând evitarea situaţiilor neplăcute în care din greşeală sunt trimise alte fişiere. Modul preview funcţionează şi pentru colecţii de fişiere multiple, grupând pozele primite într-un mini-album uşor de parcurs, în care putem adăuga sau elimina imagini după bunul plac.

O altă funcţie utilă este cea pentru salvarea în draft-uri a mesajelor netrimise, ajutând utilizatorii care doresc să aloce mai mult timp compunerii unui răspuns sau pur şi simplă să aleagă momentul oportun pentru trimitere, fără riscul de pierde mesajul lăsat în caseta de conversaţie.

Disponibil pentru început doar în aplicaţia Skype pentru PC, modul split-window permite afişarea listei de contacte şi conversaţiile active în ferestre individuale, care pot fi organizate pe ecran fără astfel încât să putem discuta cu mai multe persoane simultan.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult