Spotify urmează să lanseze abonamentul „Supremium”, care include funcții suplimentare și muzică în format lossless

09.10.2023
Spotify urmează să lanseze abonamentul „Supremium”, care include funcții suplimentare și muzică în format lossless

Audiofilii vor fi foarte fericiți să audă că noul abonament Spotify „Supremium” este din ce în ce mai aproape de lansare. Noua subscripție ar urma să aducă muzică la calitate lossless, printre altele.

Se pare că abonamentul Spotify Supremium se pregătește pentru o lansare. Serviciul Supremium oferă o listă mai lungă de funcții suplimentare de sunetul fără pierderi pe 24 de biți pe care îl anticipam. De fapt, setul mai larg de funcții pare să fie setat pentru a include instrumentele de generare a listelor de redare AI descoperite recent, instrumente avansate de mixare, ore suplimentare de ascultare a cărților audio și o ofertă personalizată numită „Your Sound Capsule”.

Potrivit Tech Crunch, un utilizator al platformei Threads, pe numele său Chris Messina, care este și un expert în domeniu, a făcut o postare în legătură cu lansarea acestui serviciu. De asemenea, el a descoperit dezvoltarea de către Spotify a listelor de redare AI la începutul acestei săptămâni, care ar permite utilizatorilor să creeze liste de redare unice folosind solicitări. Spotify a refuzat să confirme dezvoltarea la momentul respectiv, menționând că nu va comenta posibile funcții noi.

Cu toate acestea, referințe la marca Supremium au fost găsite în cod până în prezent. În urmă cu câteva săptămâni, un utilizator de Reddit a remarcat că noul nivel, mai scump, va avea un preț de 19,99 de dolari pe lună, citând capturi de ecran ale codului Spotify și ar include liste de redare AI și sunet fără pierderi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult