Swiftkey pentru Android simplifică păstrarea şi trimiterea de fraze predefinite

29.11.2016
Swiftkey pentru Android simplifică păstrarea şi trimiterea de fraze predefinite

Populara tastatură Swiftkey pentru Android primeşte o nouă funcţie Clipboard, permiţând păstrarea mai multor fraze des utilizate, cum ar fi răspunsuri predefinite la mesaje şi datele de contact, accesibile pentru folosire în orice moment.

Testată mai întâi cu versiunea Swiftkey beta, funcţia clipboard este disponibilă oficial în versiunea stabilă a aplicaţiei. Totodată, primim şi o funcţie numită Shortcuts, care permite definirea unui cuvânt scurt (ex Home1) a cărui folosire declanşează inserarea unei fraze predefinită (ex. adresa completă) în textul mesajului.

Tot la capitolul noutăţi, modul Incognito împiedică folosirea anumitor cuvinte şi fraze în cadrul funcţiei de auto-corecţie a textului. 

Noua versiune Swiftkey este disponibilă pentru instalare gratuit, în magazinul Google Play.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video