Telefon nou Huawei? Poți descărca peste 1.000 de aplicații locale și zeci de mii de aplicații internaționale din HUAWEI AppGallery

18.12.2020
Telefon nou Huawei? Poți descărca peste 1.000 de aplicații locale și zeci de mii de aplicații internaționale din HUAWEI AppGallery

Magazinul HUAWEI AppGallery cu care vin echipate telefoanele Huawei (și nu numai, magazinul fiind disponibil, începând cu 1 decembrie, pentru toate smartphone-urile echipate cu Android) se dezvoltă constant. De la câteva mii de aplicații, a atins câteva zeci de mii la nivel mondial, iar de curând a fost depășit pragul de 1.000 de aplicații dezvoltate de companii din România. Vorbim despre aplicații de divertisment, de știri, comenzi online, servicii, transport, banking și multe altele.

Cele mai noi aplicații din AppGallery te ajută să îți plătești facturile mai ușor, să fii la curent cu știrile și să comanzi mâncare

Recent, AppGallery a avut parte de o avalanșă de aplicații românești. Într-un timp foarte scurt, au devenit disponibile aplicații precum Yoxo by Orange, care îți permite să gestionezi un abonament, Jerry’s Pizza și Food Panda care te ajută să comanzi mâncare la domiciliu, MyEnel și MyElectrica, care te ajută să îți plătești facturile la energie, cât și aplicații de banking precum NeoBT, Raiffeisen Smart Mobile sau MyBRD și George România pentru gestionarea conturilor bancare.

În categoria știri și divertisment, sunt disponibile multe aplicații precum Știrile PROTV, Digi24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV, sau Digi Online, care te țin la curent cu cele mai recente știri și emisiuni de la televiziunile din România.

De exemplu, aplicația Digi24 oferă imediat acces la cele mai recente știri de la nivel local și internațional, cât și toate articolele de analiză publicate pe site-ul publicației. Tot din aplicație, poți urmări live de oriunde postul de televiziune DIGI 24 HD și te poți înscrie pentru a primi notificări pentru breaking news sau pentru a vedea subiectele zilei.

7card este o altă aplicație românească, dedicată celor care doresc să facă sport sau să se relaxeze în timpul liber. Aplicația oferă acces la o gamă largă de activități în peste 500 de centre de relaxare și sport din țară: dansuri, înot, yoga, pilates, escaladă, aerobic, fitness, cross training și multe altele. Utilizatorii pot face abonamente și gestiona valabilitatea acestora, dar și plăti facturile direct din aplicația 7card.

Recent, a fost adăugat și 7card@Home, care adaptează activitățile sportive la perioada pandemiei. Cei care au abonamente 7card și care nu doresc să meargă la un centru de sport, pot primi antrenament la domiciliu prin intermediul unor transmisii live, dar și unei colecții de peste 130 de materiale video.

HUAWEI Mate 40 Pro, cel mai performant telefon Huawei, vine cu HUAWEI AppGallery preinstalat

Proaspăt lansat pe piața internațională, HUAWEI Mate 40 Pro îmbină design-ul emblematic cu tehnologia de top. Acesta este echipat cu un ecran „orizont”, curbat la 88 de grade pe laterale și integrează într-un decupaj de dimensiuni mici atât o cameră foto frontală, cât și un sistem de autentificare facială avansat cu scanare 3D.

Performanta este asigurată de procesorul Kirin 9000 5G, echipat cu 8 nuclee și un procesor grafic Mali-G78 cu 24 de nuclee, pentru jocuri și aplicații 3D la cel mai înalt nivel de performanță. Acesta va asigura o fluiditate în plus în utilizare datorită ecranului cu rată de împrospătare la 90 Hz.

Mate 40 Pro de la HUAWEI vine cu Huawei Mobile Services (HMS) pre-instalat din fabrică, alături de software-ul EMUI 11, bazat pe sistemul de operare Android 11 de la Google. Pe lângă magazinul AppGallery, Mate 40 Pro beneficiază și de noul serviciu de căutare al HUAWEI, Petal Search, care facilitează atât căutări online, cât și căutări de aplicații, care probabil nu se regăsesc încă în AppGallery.

Tot în cadrul Huawei Mobile Services se regăsesc și noile servicii Huawei Docs, care permite editarea de documente office, cât și HUAWEI Maps, o soluție de hărți nativă pentru Mate 40 Pro și alte dispozitive ale companiei.

Pentru informații despre aplicații noi din HUAWEI AppGallery, tips & tricks și alte informații, puteți vizita site-ul oficial Huawei România, cât și pagina de Facebook AppGallery.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult